Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mernétek családot alapítani...

Mernétek családot alapítani és gyerekeket vállalni egy olyan nővel/férfivel, aki pánikbeteg? Nem félnétek, hogy ez az enyhe mentális betegség később majd komolyabbra fordul?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 14. 22:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Kérdező, neked vannak gondok az értelmezéseddel. Pont a kedves pánikbeteget vettük védelmünkbe azzal, hogy azt az embert, aki nem akar egy pánikbeteggel együtt élni, megkérdőjeleztük. De sebaj, ha nem jött le, hogy ezzel Feléd mutattunk szimpátiát, akkor úgyis mindegy. Sok sikert a problémáid kezeléséhez...
2013. ápr. 15. 19:55
 22/26 A kérdező kommentje:
"Hm. A kedves kérdező is biztos egy tökéletes ember, hiba nélkül " Igen, ebből pont az jön le, hogy az én pártomat fogja a válaszoló :)
2013. ápr. 15. 20:04
 23/26 anonim ***** válasza:

Nálam 17 évesen állapítottak meg pánikzavart és bipoláris depressziót.

Azóta életemben kétszer másfél - két hét volt, mikor nagyon mélyponton voltam, azóta kiválóan kezelem a néha-néha előforduló pánikrohamaimat is.

Nem gondolom (sőt, felháborítónak tartom), hogy emiatt én ne alapíthatnék családot, vagy ne lehetne gyerekem.

Ha nem mondom el, senki észre nem veszi, hogy ilyen problémáim vannak.

Emellett imádom a gyerekeket, dolgozom is velük és a jelenleg is olyan szakmát tanulok, ahol gyerekekkel fogok foglalkozni a későbbiekben is.

Elég elkeserítő, hogy sokan vannak olyan szűklátókörűek és korlátoltak, hogy emiatt elzárkóznak egy másik embertől.

Szerintetek sokan miért nem kezeltetik a hasonló problémájukat? Pont az ehhez hasonló előítéletek miatt.

Mert maguknak sem ismerik be, hogy baj van, hiszen akkor ők már "nem normálisak".

Tudom, mert én is átéltem ezt.

Most viszont azt mondom, ha emiatt valaki elutasítana, hát, ő veszít vele, nem én :).

Bár szerencsére nem vonzom a primitív "réteget" és eddig sem a barátaimnak, sem a párkapcsolataimban nem okozott ez problémát.

De hogy válaszoljak is a kérdésre: IGEN, alapítanék. És ha eljön az ideje, remélem lesz egy (vagy több :)) gyönyörű gyermekem.

L/26

2013. ápr. 16. 02:34
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, szerintem Te félreértetted a 17 est és 18 ast. Ők a pánikbeteg felet védték, azt hitték a kérdező párja a pánikbeteg. Szerintem teljesen korrekt dolgokat írtak.
2013. ápr. 16. 06:56
 25/26 anonim ***** válasza:
Egyetértek 24-gyel. A kérdés szerintem is úgy van megfogalmazva, hogy azt lehet hinni, hogy a kérdező párja a pánikbeteg és a kérdező gondolkodik azon, hogy emellett családot alapítson-e vele, vagy sem.
2013. ápr. 16. 08:00
 26/26 anonim ***** válasza:
0%
Látom le lettek pontozva a hozzászólók.. Én akkor is tartom azt, hogy aki beteg az oldja meg (segítek amiben tudok ha a páromról van szó) aztán ha normalizálódott a dolog, tudja kontrollálni akkor jöhet a gyerek.
2013. ápr. 16. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!