Mernétek családot alapítani és gyerekeket vállalni egy olyan nővel/férfivel, aki pánikbeteg? Nem félnétek, hogy ez az enyhe mentális betegség később majd komolyabbra fordul?
" ez az enyhe mentális betegség"
Pszichológusként azért jót nevettem a pánik"betegség" definíciódon....Elég szomorú, egyáltalán az a tény, hogy a pánikZAVAR-t egyáltalán betegségként emlegetik és nem zavarként (mert egyébként az). A zavar és a betegség között az a különbség, hogy zavar esetén nincsen szervi elváltozás! Méghogy mentális betegség....:(
A pánikzavar jó pszichológusi segítséggel nagyon hatékonyan kezelhető, akár gyógyszeres kezelés nélkül is. Sok múlik a kliens környezetén, szociális támaszán is.
Most kicsit nagyon felháborodtam :(
Semmiképp.
De ha már együtt lennénk x éve és lenne gyerek és úgy derülne ki,hogy ilyen betegsége lett,akkor együtt csinálnánk végig.
Kérdező meg válaszolók akik nemleges választ adtak..
És mi van akkor ha a házasság 2 gyerek után jön ki ez a pánikbetegség? Otthagynátok mert ez rossz???
17-es és 18-as válaszoló, én vagyok a pánikbeteg, nem vagyok sem hibátlan sem tökéletes, ti viszont csinálhatnátok egy kisebb önvizsgálatot és megkérdezhetnétek magatoktól, hogy vajon normális-e hogy mindenkinek csak úgy nekiugrotok.. Bizonyára csúcs-szuper pszichológusok lehettek, hogy kettő darab eldöntendő kérdésből messzemenő következtetéseket vontatok le a személyiségemről. Látom ezen az oldalon tényleg van 1-2 ember aki csak provokáli jár fel és nem bírja ki, hogy ne kössön bele minden egyes kérdésbe. Hm.
Nektek nem köszönöm a választ, a többieknek viszont igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!