#28, kérdező, hát most már b*szd meg, de tényleg, és az sem érdekel, ha kimoderálnak. Mert akkor ebben a szájba rakott országban legalább 8 millió olyan van, aki még csóró se, mert k*rvára nem tud semmilyen - érted? SEMMILYEN! - lakást adni a kölkének.
2013. ápr. 9. 00:04
32/64 anonim válasza:
Tökre meg tudom érteni. Én a múltkor kaptam Budán egy kúriát, valóban megalázó lenne egy kis lakás. Szerintem beszélj róla a szüleiddel, biztos megértenek.
2013. ápr. 9. 00:25
33/64 anonim válasza:
<trollmode>Te figyi, kérdező... van egy ötletem. Nem mondhatom el, mert... szóval izé, érted. Nézd meg a Battle Royale-t, és tudni fogod, mit tegyél.</trollmode>
2013. ápr. 9. 00:28
34/64 anonim válasza:
De a tiéd! Kicsi is, putris is, de saját. Nagyon szépen fel lehet újítani apránként.
2013. ápr. 9. 00:29
35/64 anonim válasza:
Léci ne sajnáld magad, szerintem tök mázlista vagy, hogy van saját lakásod!
2013. ápr. 9. 00:32
36/64 anonim válasza:
Remélem, rohadtul kamu ez a kérdés. -.-
Basszus, más családok, érted, CSALÁDOK, tehát nem csak 1 ember, hanem 2-3-4-5 ember nyomorog egy panel lakásban, és összeteszik a két kezüket, hogy legalább egy "csóró" panel lakásuk van, ami hiába pici, koszos, sötét, stb., de legalább az övék. Örülj neki, hogy a szüleid vettek neked lakást és volt mivel elindítaniuk az életben. Az ilyen dolgok értékek, amiknek örülni kell, nem panaszkodni meg irigykedni a testvéredre.
2013. ápr. 9. 01:52
37/64 anonim válasza:
Ha örökségből lett véve, akkor talán erre futotta, egy új lakás lehet a duplájába kerül. Egyszerű, add ki, pótold a hiányzó összeget és bérelj jobbat.
2013. ápr. 9. 05:02
38/64 anonim válasza:
Ha ennyire nem jó neked, add nekem, jöhetsz a 40nm-es albérletemben, ahol most lakom kettesben a gyerekkel.
Tudod, én nem kaptam lakást senkitől....!!!!!
2013. ápr. 9. 05:03
39/64 anonim válasza:
Lehet a szüleid sem dolgoztak meg ezért az örökségért, de a nagyszüleid évekig kőkeményen megdolgoztak a vagyonukért. Ilyen felfogással nemhogy lakást, de még egy kutyaólat se vennék Neked.
Tudod mi egy nagyon szép házban lakunk (még pár napig), csak az a bibi hogy béreljük. Bizony a mai világban egyre nagyobb terhet jelent kifizetni a bérleti díjat, az utóbbi hónapokban már gyomorgörcsünk volt a határidő előtt. Kaptunk a szülőktől egy lepukkant panelt.
És mi vagyunk a világ legboldogabb emberei!!!:)
2013. ápr. 9. 06:38
40/64 anonim válasza:
Neked ez jár? Tudod mi jár neked? A szád, más nem. Bátyád azért kapott nagyobbat, mert az ő fejébe ész is szorult, és nem hisztizik. Dolgozz és vegyél olyat ami neked tetszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!