Hogyan kérjek új lakást?
Kaptam egyet de nagyon nem tetszik.
Hiába könyörgök nem akarják ezt eladni és venni nekem egy másikat. Pedig ez egy putri, lehetetlen benne élni!!!
Nem mellesleg az öreg szomszédok olykor nagyon hasznosak, a fiataloknál sokkal hamarabb kiszúrják pl. ha egy rakás betörő épp rámolja kifelé a lakásodat, de még gyakran azt is, amikor szemrevételeznek. Eddig mindegyik albérlet mellett, amiben laktam, nagyon kedves idős házaspár lakott, adtam nekik kulcsot is, hogy ha valami baj lenne (pl. kiönt a mosógép), tudjanak csinálni valamit.
Mondjuk bulizni nem nagyon lehet tőlük, de hát Istenkém... Egyébként én mindig meg tudtam beszélni, sosem zavarta egyik nénit-bácsit sem.
Anyám! Kap egy lakást, ilyen csóró világban, és még rinyál is,hála helyett. Mert öreg a szomszéd..
Örülj neki, hogy ilyen helyre pottyantott a gólya.
Mi, a maradék, akik fene tudja, meddig spórolunk a saját lakásra, kihez forduljunk panasszal? A gólyához?
Egyszer már tényleg feltetted a kérdést.
Csodák csodája, senki nem sajnált, szegény, most kezdi az egyetemet (19 éves), és CSAK egy putrit vettek neki a szülei. Nem láttál még akkor putrit, ha egy ilyet annak nevezel.Add valamelyik hajléktalannak, nem hiszem, hogy panaszkodna. Sokan nem panaszkodnának, köztük én sem.
Azt kérdi, nem megszokott-e, háhh, még azt kérdi :)))) Komolyan kérdezed?
Jó, calm down, take a deep breath...
Nos. Nem, nem megszokott. A legkevésbé sem megszokott. Lassan már az sem megszokott, hogy egyáltalán lakása legyen az átlag embernek. Ööhhm a kripta lakásnak számít? Akkor esetleg a kriptára lehet gyűjtögetni, az kb. megfizethető, ha egy életen keresztül spórol. Mondom, az átlag ember.
Got it?
de hisztis vagy fiú létedre :D
21-l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!