Hogyan kérjek új lakást?
Kaptam egyet de nagyon nem tetszik.
Hiába könyörgök nem akarják ezt eladni és venni nekem egy másikat. Pedig ez egy putri, lehetetlen benne élni!!!
Te jó ég, hát ez nem volt jó vétel! :((
Barátnőmék most adták el ugyanennyiért az 1 + 2 félszobás lakásukat, amit egyáltalán nem kell felújítani az új tulajdonosnak. 4. emeleti, napfényes.
"és csupa öreg a szomszédom...."
Vazze!
Nem homályosítottak fel, hogy a szomszédok nem tartozékai a lakásodnak??!
Egyetértek az egyik válaszolóval. Add vissza a lakást, aztán kezdj neki a spórolásnak, és lássuk, meddig jutsz.
Nekem két diplomám van, és most teperek a harmadikért, szóval elég jók a képességeim, és tudod, hogy lesz lakásom?
Spórolok.
Havi 20 ezer forintot nagy nehezen félre rakosgatok lakástakarékkasszán, és Isten tudja, hány év után fog 7 milla összegyűlni.
Ne légy már ilyen nyeszlett kis gazdagfióka. Tessék nekilátni és dolgozni, és lásd meg, mit ér 7 milla, mennyi munka, mennyi energia, mennyi idő, mennyi szeretet kell hozzá, hogy valakit megajándékozz egy lakással.
Addig szerintem egy szavad nem lehet.
26/N
Miért lenne kamu?
És a szüleim sem DOLGOZTAK a pénzért, hanem örökölték.
És bátyám is kapott, de ő sokkal jobbat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!