Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Hogyan reagálnátok...

Szülők! Hogyan reagálnátok le, ha a lányotoknál -20 éves korig- találnátok egy terhességi tesztet?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 8. 17:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%

Hihi, mi a barátnőimmel poénból vettünk egy 7-es kiszerelést, kisváros lévén kíváncsiak voltunk, milyen gyorsan megy el a híre. (Elég gyors volt. :D)

Most ott lapul a szekrényem mélyén... :D Anyu biztos meglepődne. :D:D

Szabadosan értelmeztem a kérdést. :D Persze anyu szerintem először az eredmény után érdeklődne, aztán ha pozitív, akkor jönne a (jogos!) szentbeszéd, ha negatív lenne, akkor pedig felvilágosító órát kapnék.

2013. ápr. 8. 18:31
 12/20 anonim ***** válasza:
70%
Vállalnák a véleményüket azok,akik a 2.4.és 6.válaszadó normális véleményeit 0%-ra értékelték?
2013. ápr. 8. 18:40
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Azok biztos örülnének egy terhességi tesztnek. :)
2013. ápr. 8. 18:43
 14/20 anonim ***** válasza:
87%

2 éve, (19 évesen) elmentem bőrgyógyászhoz a pattanásaim miatt. Ő felírt egy gyógyszert. Na most a gyógyszernek annyira erős mellékhatásai vannak a magzatra, hogy halvaszületés vagy kétfejű magzat, stb garantált, ha a gyógyszer szedése alatt terhes lesz a hölgyemény, aki szedi. (Férfiakra nincs hatással ilyen téren, ha jól emlékszem.) Persze, ha terhes vagy, akkor nem kezdheted el szedni. Alá kellett írnom egy nyilatkozatot, hogy amíg a gyógyszeres kezelés tart fogamzásgátlót is szedek. Ez mellett egy negatív terhességi tesztet is csatolni kellett a nyilatkozat mellé. A bőrgyógyász azt mondta, ezt minden nőnek alá kell írnia és be kell mutatni a negatív tesztet is. Akkor is, ha apáca vagy 15 éves vagy akármi.

Ebből kiindulva nem gondolnék rögtön arra, hogy terhes lehet. Mert gondolom más orvosi vizsgálatokhoz is kellhet a nem terhesség igazolása. 18 év alatt gondolom ezekről tudnék, de 18 felett maximum, ha elmeséli vagy segítséget kér. Arra is gondolnék, hogy kíváncsi esetleg és vett egyet a drogériában.

Remélem fogom annyira ismerni a lányomat, hogy ne kelljen kételkednem benne.

2013. ápr. 8. 19:05
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Kamaszkoromban számtalanszor vettem, mert késett. Legtöbbször sima megfázás, stressz állt a késés hátterében.

Egyszer 3 hetet késett (férjemmel akkor voltunk együtt másfél hónapja, nem kicsit xarta össze magát). Teszteltem vagy ötöt, negatív. Akkor para, hogy szervi baj. Az orvos vakarta a fejét, hogy fogalma sincs, ha egy hónapig nem jelentkezik, akkor gyógyszeresen megindítja. Másnap spontán megjött. Kiderült, hogy egyszerűen elfelejtett abban a hónapban működni a soros petefészkem - ennyi.

Szóval egy teszt semmit sem jelent.

2013. ápr. 8. 19:29
 16/20 anonim ***** válasza:
22%

"Kislányom, menj a patikába, és vegyél valami erős nyugtatót apádnak. Mielőtt közlöd vele a jó hírt, kicsit le kell szedálnunk."

Aztán megkérdezném, hogy mikor lesz az esküvő az apával, mert még vennem kell új ruhát.

Ha nincs esküvő, el is mehet melegebb éghajlatra. A mi nyakunkra ne szüljön!

2013. ápr. 8. 20:15
 17/20 anonim ***** válasza:
97%

Nem tudom, akik egyböl azzal jönnek, hogy el kellene mondani neki a védekezés módjait, felelöségteles szexröl mesélni, stb., ugyan MIBÖL gondolják, hogy aki tesztet vesz - mert szükségesnek érzi, NEM védekezett megfelelöen? Ugyanis 100%-os nódszer nincs, és ha pár napos késés esetén tesztel, az éppen arra mutat, hogy foglalkozik azzal, hogy mi lesz, ha mégis terhes lenne.

Elvileg nálam is (felnött nö és anya vagyok) lehetett volna találni terhességi tesztet, és nem azért, mert nem védekeztünk megbízható módszerrel, hanem mert nem tudtam, miért késik egyszer a menzeszem. Mint kiderült, NEM terhes voltam, hanem más oka volt.

A lényeg, hogy egy teszt birtoklása NEM jelenti azt, hogy az illetö nincs tisztában a fogamzásgátlással, illetve hogy nem alkalmazza azt.

2013. ápr. 8. 20:17
 18/20 anonim ***** válasza:

Miert gondol mindenki arra, hogy pozitiv a teszt??...

Az en anyam is ezt csinalta. En havonta csinaltam tesztet, mert fogamzasgatlo mellett is teherbe eshetek ugyebar.

2013. ápr. 8. 20:44
 19/20 anonim ***** válasza:
Ácsi, a teszt ki van bontva, vagy már használt?
2013. ápr. 8. 21:04
 20/20 anonim válasza:
61%
Sehogyan. Orrod alá dugta a tsztet vagy kutakodtál? Szóval kutakodtál? Szégyelld magad. Nem kutakodunk a férj mobilján és lányunk cuccai között. Ebből semmi jó nem sülhet ki. Legyél jó szerető és példamuató családanya.
2013. ápr. 8. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!