Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy hozzam helyre? Megbántott...

Hogy hozzam helyre? Megbántottam és most mosolyszünet van.

Figyelt kérdés
Barátomat megbántottam egy beszólással, igaz már gyűltek a cseppek a pohárba de most a vége mosolyszünet lett. Azt mondta legyen ez, aztán majd lesz valami. De én nem tudok ilyen kétes állapotba várni. Írtam már neki hogy sajnálom, de ki van kapcsolva. szomorú vagyok és sajnálom. Régebben volt sok ilyen, de már 10 hónapja nem és félek hogy most ez végeleges lesz mert besokallt. ötletek?
2013. ápr. 7. 12:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

lehet, h a barátod nem hozzád illik.

én egy elég nehezen elviselhető ember vagyok, van amikor úgy viselkedem, h más már tán fel is képelt volna, de a párom tudja ezt kezelni. iszonyatosan türelmes ember és nagyon szeret engem.

1000 lehetősége lett volna itthagyni, volt, h már mondtam is neki, h menjen, nem szeretném, h miattam rosszul érezze magát.

aztán a sok ilyen apró kis áldozathozatala segített abban, h változtassak magamon. örültem, h még nem késő, bár ehhez mint mondtam, az ő végtelen türelme kellett. azóta nagyon megbecsülöm őt, és már ritkán vannak hisztis napjaim.

jelen helyzetben nem tudsz mást tenni mint várni. könyörögni, megalázkodni felesleges, azzal csak elrontanád végleg. maradj büszke, és próbálj reménykedni.

nehéz, elhiszem. ha nem jön vissza, abból is tanulsz, és legalább a következő kapcsolatban nem követed el ugyanezt a hibát.

2013. ápr. 7. 13:41
 12/13 A kérdező kommentje:
Ő is nagyon türelmes és tolerálta a dolgaim, nem szólt csak most kiakadt a tegnapin. Nehéz várni így tétlenül. Nem tudom mit tegyék.
2013. ápr. 7. 17:28
 13/13 anonim válasza:
Szia! Totál ilyen helyzetben vagyok most, mint te. Ugyanilyen periódusos cseszegetési hullámjaim vannak mint neked. Remélem azóta megoldódtak a gondjaid, mert látm hogy már 1 hónapja írtad. Nem tudjuk valahogy felvenni a kapcsolatot egymással? :)
2013. máj. 12. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!