Hogy hozzam helyre? Megbántottam és most mosolyszünet van.
lehet, h a barátod nem hozzád illik.
én egy elég nehezen elviselhető ember vagyok, van amikor úgy viselkedem, h más már tán fel is képelt volna, de a párom tudja ezt kezelni. iszonyatosan türelmes ember és nagyon szeret engem.
1000 lehetősége lett volna itthagyni, volt, h már mondtam is neki, h menjen, nem szeretném, h miattam rosszul érezze magát.
aztán a sok ilyen apró kis áldozathozatala segített abban, h változtassak magamon. örültem, h még nem késő, bár ehhez mint mondtam, az ő végtelen türelme kellett. azóta nagyon megbecsülöm őt, és már ritkán vannak hisztis napjaim.
jelen helyzetben nem tudsz mást tenni mint várni. könyörögni, megalázkodni felesleges, azzal csak elrontanád végleg. maradj büszke, és próbálj reménykedni.
nehéz, elhiszem. ha nem jön vissza, abból is tanulsz, és legalább a következő kapcsolatban nem követed el ugyanezt a hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!