Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek megbántottam?...

Szerintetek megbántottam? Vegyek neki valamit, vagy már mindegy? Olyan rossz érzésem van.

Figyelt kérdés
Szóval ma van apukám névnapja és eddig minden évben mindenkinek vettem valamit szülinapra, névnapra, karácsonyra stb., de ma csak reggel jutott eszembe h ma van a névnapja, de gondoltam majd hazafelé veszek neki valamit viszont utána teljesen elfelejtettem. Amikor hazajöttem és megláttam akkor jutott eszembe. Persze rögtön boldog névnapot kívántam neki, de mégis olyan rossz érzés, hogy most nem adtam neki semmit.:( Mindig nagyon figyelek az ilyenekre és tudom h nem az ajándék számít, de azért mégis..
2013. márc. 7. 15:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne érezd magad rosszul az ajándék miatt. Inkább tölts vele ma együtt egy különleges délutánt. Menjetek el sétálni, vagy valahova. Állj fel szépen a géptől és csinálj neki valami finom vacsit vagy bármi. Legyen egy jó minőségi idővel eltöltött délutánotok. Hidd el többet fog ér neki bármilyen hiperszuper tárgyi ajándéknál.
2013. márc. 7. 15:32
 2/5 anonim ***** válasza:
15.36 van mondd hogy mindjárt visszjössz szaldj el ajándékért!
2013. márc. 7. 15:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Így van, ahogyan az előző írta, de akár séta közben meg is hívhatod valahova sütizni. Így az ajándékot is megoldottad.
2013. márc. 7. 15:37
 4/5 anonim ***** válasza:
*mármint, ahogyan az első írta.
2013. márc. 7. 15:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Még nem múlt el a nap, vegyél neki valamit.
2013. márc. 7. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!