Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rossz helyzetbe vagyok.! Szex közben tegnap barátnőm-mell az ex csajon nevét mondtam ki. :S de csak egy pillanatra, nem tudom mi lehetett ez de nagyon megbántottam szegényt!?
Az idő kerekét vissza felé forgatni?
Túl sok mindent nem tudsz, ha nagyon felveszi, így jártál..., majd megbékél.
Jár így az ember!
Rutin: Minden csajt becézz, ugyanazzal a jelzővel!
Az ciki!Én is jártam hasonló cipőben.
Én alapban hűséges vagyok és nem csaltam meg/ha ezt bele számítjuk akkor egyszer/a bnőmet.
Egyszer,hogy miért vagy miként de teljesen más néven szólítottam/nem exem nevén/....rá 2 napra megjelent egy ugyanolyan nevezetű régi ismerősöm(akit már régóta nem láttam és nem is tudtam,hogy jön/egy házibuliban aznap sikerült jó beinni és lesmároltam/bnőm előtt/.....(Az észlények és az erény lovagjainak már most szólók,hogy tudom pia az nem mentség és nem volt helyes ...DE annyira kész voltam,hogy másnap nem is emlékeztem rá illetve nem láttok bele a kapcsolatba így fogalmatok nincs Nekem mit kellett elviselni)Bocsi a kitérőért csak tudom,hogy rögtön jönnek a barmok és hát így meg úgy meg kib@sztalak volna stb...sztem nem létezik olyan ember aki egyszer meg nem botlott volna még soha.......
Ennek lassan 2 éve.Gondolhatod vmelyik nap megint úgy szólítottam.....gondolhatod mennyire fújt Rám miatta.Ebből csak annyi a tanulság...... NEHOGY MEGJELENJEN AZ EX :-)))
"barátnőm-mell"
a barátnőd egy mell?
barátnőmmel*
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!