Most lett gyerekünk és hülyén viselkedtem, megbántottam. Mit tegyek?
2 hónapja született a lányunk, nem volt betervezve, de örültünk neki. Kicsit kivagyok, mert mióta megszületett, a barátnőm állandóan ingerült és akárhányszor próbáltam segíteni, veszekedett velem. Eddig szinte mindig én voltam vele. Pár napja összevesztünk, a gyerek egyfolytában sírt, mondtam, hogy elmegyek este, mert fáradt vagyok, aludni meg nem tudok, de úgyis csak összevesznénk. Elkezdett veszekedni, hogy oké, menjek csak sörözni, ő is szívesen lelépne, de nem tud. Kiabált, én meg otthagytam.
Végig rosszul éreztem magam, hogy ez történt és aztán bocsánatot kértem, de nem érdekelte. Igazából csak nehéz megszokni a helyzetet és kivagyok, nem gondoltam, hogy ilyen kemény lesz, ha már nem csak 2-en leszünk. Nem tudom, mit tegyek, mert azóta nagyon rideg velem.
Ez történik, ha felkészületlenül ér egy párt a baba!
Ezzel nem értek egyet,nincs olyan hogy felkészülés arra hogy napokig nem alszol...5évig vártunk a babára.
Egy valamit tudok csak javasolni,ha látod hogy fárad vedd át a picit,mond meg neki menjen el sétálni vagy feküdjön bele egy kád vizbe és lazitson.
Szegény pici persze hogy sír, érzi hogy feszült körülötte a hangulat.
A baba nincs az anyjához kötve, bevállalhatnád egyszer te hogy vigyázol rá, amíg a párod elmegy szórakozni kicsit.
Akár egész hétvégére meg lehetne ezt oldani, az anyatejet le lehet fejni, pelenkázni, fürdetni tudsz te is.
A lányodnak is jót tesz ha kicsit veled is van.
"nincs olyan hogy felkészülés arra hogy napokig nem alszol"
Oké, de nem mindegy, hogy tudatosan vállalják-e, közös akarattal, vagy csak beüt a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!