Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most lett gyerekünk és hülyén...

Most lett gyerekünk és hülyén viselkedtem, megbántottam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 hónapja született a lányunk, nem volt betervezve, de örültünk neki. Kicsit kivagyok, mert mióta megszületett, a barátnőm állandóan ingerült és akárhányszor próbáltam segíteni, veszekedett velem. Eddig szinte mindig én voltam vele. Pár napja összevesztünk, a gyerek egyfolytában sírt, mondtam, hogy elmegyek este, mert fáradt vagyok, aludni meg nem tudok, de úgyis csak összevesznénk. Elkezdett veszekedni, hogy oké, menjek csak sörözni, ő is szívesen lelépne, de nem tud. Kiabált, én meg otthagytam.

Végig rosszul éreztem magam, hogy ez történt és aztán bocsánatot kértem, de nem érdekelte. Igazából csak nehéz megszokni a helyzetet és kivagyok, nem gondoltam, hogy ilyen kemény lesz, ha már nem csak 2-en leszünk. Nem tudom, mit tegyek, mert azóta nagyon rideg velem.

2013. febr. 8. 12:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
46%
El kéne mennetek orvoshoz. Szülés után a nők többsége megváltozik. Ki jobban ki kevésbé. Van valami depresszióféle is szülés után, el kéne vele menni orvoshoz. Neked meg kicsit türelmesebbnek kéne lenned, meg kéne beszélnetek a dolgokat, csak így lehet megoldani. Sok sikert!
2013. febr. 8. 12:24
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Vállald be a picit pár órára. Mondd neki, hogy lépjen le, menjen el sütizni.
2013. febr. 8. 12:24
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
Érthető az ő viselkedése is, de jó lenne, ha nem hisztériázna. Próbálj neki segíteni, vagy segítséget szerezni, hátha jobb lesz. Ha nem, akkor ő ilyen is marad.
2013. febr. 8. 12:28
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
Ez történik, ha felkészületlenül ér egy párt a baba! Ez az időszak most ilyen, rengeteg kötöttség és lemondás. Ha erre nem voltatok felkészülve, akkor nagyon nehéz most összeegyeztetni a dolgokat. Neked nem lenne szabad otthagyni a párod és a picit, neki meg szüksége lenne egy pár órára, hogy kiszellőztesse a fejét. Mert te könnyen vagy: lelépsz, ha besokallsz. De a párod mit csináljon, ha te nem vagy mellett, a gyerek pedig sír és sír?
2013. febr. 8. 12:30
 5/12 Ant39 ***** válasza:
100%
attól függ,hogy hogyan ajánlottad föl a segítségedet. Bevállalhatnál egy éjszakázást a picivel.Légy türelmes,szerintem hulla fáradt és ingerült.
2013. febr. 8. 12:41
 6/12 anonim ***** válasza:
83%

Ez történik, ha felkészületlenül ér egy párt a baba!

Ezzel nem értek egyet,nincs olyan hogy felkészülés arra hogy napokig nem alszol...5évig vártunk a babára.

Egy valamit tudok csak javasolni,ha látod hogy fárad vedd át a picit,mond meg neki menjen el sétálni vagy feküdjön bele egy kád vizbe és lazitson.

2013. febr. 8. 12:41
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Szegény pici persze hogy sír, érzi hogy feszült körülötte a hangulat.

A baba nincs az anyjához kötve, bevállalhatnád egyszer te hogy vigyázol rá, amíg a párod elmegy szórakozni kicsit.

Akár egész hétvégére meg lehetne ezt oldani, az anyatejet le lehet fejni, pelenkázni, fürdetni tudsz te is.

A lányodnak is jót tesz ha kicsit veled is van.

2013. febr. 8. 12:42
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, hallgass a 2-esre :)
2013. febr. 8. 13:58
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem már 3 gyerekem van, de mindhárom születése után kb. 6-8 héttel apa bevállalta őket egy egész éjszakára, és az utána lévő napra, és elküldött "zülleni". Ilyenkor a baráti társaságommal, tesómmal, sógornőmmel elindultunk az éjszakába lazítani. Ez abból állt, hogy felnőtt emberekkel iszogattunk, beszélgettünk, zenét hallgattunk. Hihetetlenül jó volt, hogy végre nem csak a gyereksírást hallgatom, és nem kell minden percben ugrásra készen állnom, hogy éppen mire van szüksége a babámnak. És az alkoholnak jótékony hatása is van, ellazítja az embert (persze mértékkel - vagy nem :D). Most már nagyobbak a gyerekeim, de épp most hétvégére is kimenőm van (már több, mint egy éve nem voltam sehol kikapcsolódni). Ahogy telik az idő, egyre kevésbé van rá igényem, belerázódok ebbe az "anyásdiba", de most pl. nagyon érzem is, hogy el KELL mennem egy kicsit. Próbáljátok ki, talán beválik, lehet, hogy tényleg csak ennyi a gond.
2013. febr. 8. 14:54
 10/12 anonim ***** válasza:

"nincs olyan hogy felkészülés arra hogy napokig nem alszol"

Oké, de nem mindegy, hogy tudatosan vállalják-e, közös akarattal, vagy csak beüt a dolog...

2013. febr. 8. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!