Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most lett gyerekünk és hülyén...

Most lett gyerekünk és hülyén viselkedtem, megbántottam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 hónapja született a lányunk, nem volt betervezve, de örültünk neki. Kicsit kivagyok, mert mióta megszületett, a barátnőm állandóan ingerült és akárhányszor próbáltam segíteni, veszekedett velem. Eddig szinte mindig én voltam vele. Pár napja összevesztünk, a gyerek egyfolytában sírt, mondtam, hogy elmegyek este, mert fáradt vagyok, aludni meg nem tudok, de úgyis csak összevesznénk. Elkezdett veszekedni, hogy oké, menjek csak sörözni, ő is szívesen lelépne, de nem tud. Kiabált, én meg otthagytam.

Végig rosszul éreztem magam, hogy ez történt és aztán bocsánatot kértem, de nem érdekelte. Igazából csak nehéz megszokni a helyzetet és kivagyok, nem gondoltam, hogy ilyen kemény lesz, ha már nem csak 2-en leszünk. Nem tudom, mit tegyek, mert azóta nagyon rideg velem.

2013. febr. 8. 12:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem a párod nagyon hisztis. Ne nagyon aggódj ezen. Ez a tipikus van sapkád, nincs sapkád. Ha segítesz, akkor útban vagy, ha nem segítesz, akkor szemét vagy, és csak a haverokkal lógsz. Frusztrált, mert most döbbent rá, hogy a gyerek nem csak babusgatásból áll. Ahogy nő a gyerek, jobb lesz. Azért továbbra is ajánld fel, hogy segítesz, de ha nagyon csúnyán viselkedik, legyél vele egy pár napig te is rideg, és mondd meg, hogy ha nem tud szépen szólni, akkor inkább ne szóljon semmit.
2013. febr. 8. 18:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Utolsonak igaza van, jol le is pontozta a sok kutya:) Én is szültem, de sosem hiztiztem, pedig baromi kemény idöszak volt àm! és nem voltam annyira dagadt, hogy foglalkozzon velem a màsik, ugyhogy sokat voltunk egyedül...mégsem hisztiztem!
2014. nov. 22. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!