Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti évente hányszor mentek...

Ti évente hányszor mentek nyaralni, utazni, kirándulni? És hova?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 3. 11:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Évi egyszer nyaranta egy hét külföld.Balatonra is szoktunk menni,de ott a szüleimnek nyaralója van.Évente egy városnézés,külföld,fapadossal jó előre lefoglalva,és egy wellness-hétvége,ahová anyósomékkal v.szüleimmel megyünk.
2013. ápr. 3. 13:52
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek nyomtam egy zöld kezet. :)

Csak 1 napos utakra, amit szervez a nyugdijas, vagy mozgáskorlátozott klub.

2013. ápr. 3. 14:38
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Évente egy hosszabb nyaralásra megyünk, ami 4-5 napot jelent,idén Szeged lesz az úti cél,de 1-2 napra sokszor elmegyünk valamerre,főleg nyáron ,közel van a Balaton nekünk, ha jó az idő minden hétvégén megyünk,télen kicsit unalmasabb. Jövőre pedig Törökországba szeretnénk elmenni.
2013. ápr. 3. 14:48
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Én utoljára Szocsiban nyaraltam. Ez olyan nyaralás volt, ahol elém rakták az ételt is. Történt mindez 1979-ben.

Jah, még egy hetet voltam Tiszaalpáron, semmittenni, szúnyogokat etetni, békakuruttyolást hallgatni, 1998-ban.

Dögunalom volt.

El is ment a kedvem az egésztől:)

2013. ápr. 3. 14:55
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
régebben több hetes európai út kocsival, világot látni (szinte mind1ik európai ország észak, illetve nyugat felé). manapság évente 1 hétvége zalakaroson, és 1 gárdonyban, a velencei tó-mellett. most nyárra tervezek 1 hét balaton haverokkal.
2013. ápr. 3. 16:50
 26/26 anonim ***** válasza:

Mióta gyerekeink vannak, 1 hét belföld nyáron a családdal, ezen kívül 2-3 kisebb autós utazás itthon. Férjemmel kettesben egy hosszú hétvége (tavaly pl. Madridban voltunk). Ha nagyobbak - iskolások - lesznek a gyerekek, akkor majd bevállalunk külföldi utat is.

Régebben, a gyerekek születése előtt többet utaztunk a férjemmel: kb. 2 hét repülős körút és 1-2 hosszú hétvége belföldön vagy környező országban, néhány 1-1 napos kirándulás, városlátogatás itthon. Plusz 1 hét szülőkkel, ha még maradt szabim.

2013. ápr. 3. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!