Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hanyszor mosogatok egy nap?

Hanyszor mosogatok egy nap?

Figyelt kérdés

Csinaltam reggelit utana mosogattam, reggeliztunk utana mosogattam, csinaltam ebedet utana mosogattam, ettunk es most ujra mosogatnom kell ...

Ti hanyszor mosogatok egy nap?

En a ferjem es a kislanyunk harman vagyunk.

2012. szept. 29. 15:32
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
77%

Éjjel a gép elmosogat.

Ameddig nem volt mosogatógép, akkor is egy nap egyszer, vacsora után az összes mosatlant.

2012. szept. 29. 15:40
 2/24 anonim ***** válasza:
83%
Főzés közben azonnal, és minden étkezés után. Nem szeretem a mosatlan edényt.
2012. szept. 29. 15:41
 3/24 anonim ***** válasza:
72%
Én is minden étkezés után, este már nincs erőm, de ha csak a vacsora edények vannak azokat gyorsan elmosogatom. Nincs mosogatógépem, és azt sem tudom szeretnék e.
2012. szept. 29. 15:44
 4/24 anonim ***** válasza:
90%
Evés/ fűzés után elöblítve mennek az edények a mosogatógépbe, és este bekapcsolom. Imádom, mert két gyerek mellett rengeteg időt spórol nekem, és a műanyag edényeket sem kell 3x átmosnom ahhoz, hogy zsírtalanok legyenek.
2012. szept. 29. 15:49
 5/24 anonim ***** válasza:
69%

Ahányszor készítek valami kaját ill. eszek.

Én is vagy 4-5-ször egy nap. Egyedül élek.

De én azon kivételek közé tartozom, akik szeretnek mosogatni. Nekem nem fáradtság. Igaz, csak magam után kell. Ha főzök valamit, közben rögtön mosogatok is. Csak egy-egy perc.

Még három ember után sem lenne olyan megerőltető, kicsit tovább tartana, na de úgy tervezem, hogy a férjemet majd arra nevelem, ha magától nem jutna eszébe, hogy mosogasson ő is, ne csak én.

2012. szept. 29. 15:54
 6/24 anonim ***** válasza:
90%
Ahogy megtelik a mosogatógép, indítom a programot. :) Van, hogy egy nap kétszer, van, hogy csak egyszer.
2012. szept. 29. 16:03
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
általában megvárom amíg összegyűlik. 2 pohár miatt nem fogok nekiállni mosogatni. így kb 3-4 alkalommal mosogatok egy héten.
2012. szept. 29. 16:04
 8/24 anonim ***** válasza:
97%
Hogy hányszor mosogatsz? Leírásod alapján legalább 4-szer. További kérdés?
2012. szept. 29. 16:05
 9/24 anonim ***** válasza:
95%

Igen,erre már én is gondoltam,h felhívom a kedves kérdező figyelmét arra,h Ő biztosan jobban tudja,hányszor mosogat egy nap! :) De meg lettem előzve. :)

Egyébként nálunk is minimum 3x van mosogatás egy nap.

2012. szept. 29. 16:48
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is a gép mosogat minden este.
2012. szept. 29. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!