Igénytelennek tartom a mosogatóban rohadó szutykos edényeket, nálunk ilyet nem lehet látni.
2012. szept. 29. 17:00
12/24 anonim válasza:
1-6 között változó. Nem mosom el a bögréket egyesével, de nincs is olyan hogy egy nagy kupac mosatlan lenne ott. 5-6 tál vagy más edény összejön akkor.
2012. szept. 29. 17:15
13/24 anonim válasza:
Általában 4x egy nap,de én szeretek is mosogatni :)
2012. szept. 29. 17:32
14/24 anonim válasza:
Nálunk is a gép mosogat.Akkor indítom be amikor megtelik,1-2 naponta.Én utáltam mosogatni,azért is vette a férjem a 30.születésnapomra.Áldom az eszét annak aki kitalálta!:-)Mellesleg kevesebb vizet használ,mint ha folyóvíz mellet mosogatnék+ időt takarítok meg vele.
2012. szept. 29. 17:37
15/24 anonim válasza:
Legalább 4x egy nap.
2012. szept. 29. 18:19
16/24 anonim válasza:
Még mosogató géééP!!:P
Én ritkán ez itt legénylakás!
2012. szept. 29. 18:22
17/24 anonim válasza:
Én is annyiszor kb. mint Te. Nagyon sokat. Nincs mosogatógépünk.
2012. szept. 29. 18:29
18/24 anonim válasza:
Mi is hárman lakunk, két lakótársnőm van. Nem főzünk, hétközben munkába kaját rendelünk, hétvégén meg vagy szülőknél eszünk, vagy elmegyünk valahova kajálni. Ettől függetlenül napi kétszer biztos, hogy mosogatok, a reggelihez és a vacsihoz felhasznált kellékeket. De amúgy miért mosogatsz a reggeli elkészítése és elfogyasztása között?
2012. szept. 29. 20:34
19/24 anonim válasza:
Kétszer szoktam általában. Amikor haza érek délután elmosogatok és úgy állok neki főzni. Aztán ha kész a kaja elmosom amit ugye összejött. Utána már nem szoktam, mert csak a tányér lesz koszos amiből eszünk, meg az evőeszközök. Ehhez jön reggel a kávés bögre, meg az előző napi edény (mert reggel rakjuk el a kaját, amit viszünk), szóval általában ez a főzés előtti adag.
Ketten vagyunk amúgy.
2012. szept. 29. 21:24
20/24 anonim válasza:
Mosogqtogepbe teszem be es mikor tele beinditom kb 2 naponta
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!