Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hanyszor mosogatok egy nap?

Hanyszor mosogatok egy nap?

Figyelt kérdés

Csinaltam reggelit utana mosogattam, reggeliztunk utana mosogattam, csinaltam ebedet utana mosogattam, ettunk es most ujra mosogatnom kell ...

Ti hanyszor mosogatok egy nap?

En a ferjem es a kislanyunk harman vagyunk.

2012. szept. 29. 15:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
58%

Amikor van mit elmosni.

Igénytelennek tartom a mosogatóban rohadó szutykos edényeket, nálunk ilyet nem lehet látni.

2012. szept. 29. 17:00
 12/24 anonim ***** válasza:
1-6 között változó. Nem mosom el a bögréket egyesével, de nincs is olyan hogy egy nagy kupac mosatlan lenne ott. 5-6 tál vagy más edény összejön akkor.
2012. szept. 29. 17:15
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Általában 4x egy nap,de én szeretek is mosogatni :)
2012. szept. 29. 17:32
 14/24 anonim ***** válasza:
Nálunk is a gép mosogat.Akkor indítom be amikor megtelik,1-2 naponta.Én utáltam mosogatni,azért is vette a férjem a 30.születésnapomra.Áldom az eszét annak aki kitalálta!:-)Mellesleg kevesebb vizet használ,mint ha folyóvíz mellet mosogatnék+ időt takarítok meg vele.
2012. szept. 29. 17:37
 15/24 anonim ***** válasza:
Legalább 4x egy nap.
2012. szept. 29. 18:19
 16/24 anonim ***** válasza:

Még mosogató géééP!!:P

Én ritkán ez itt legénylakás!

2012. szept. 29. 18:22
 17/24 anonim ***** válasza:
Én is annyiszor kb. mint Te. Nagyon sokat. Nincs mosogatógépünk.
2012. szept. 29. 18:29
 18/24 anonim ***** válasza:
Mi is hárman lakunk, két lakótársnőm van. Nem főzünk, hétközben munkába kaját rendelünk, hétvégén meg vagy szülőknél eszünk, vagy elmegyünk valahova kajálni. Ettől függetlenül napi kétszer biztos, hogy mosogatok, a reggelihez és a vacsihoz felhasznált kellékeket. De amúgy miért mosogatsz a reggeli elkészítése és elfogyasztása között?
2012. szept. 29. 20:34
 19/24 anonim ***** válasza:

Kétszer szoktam általában. Amikor haza érek délután elmosogatok és úgy állok neki főzni. Aztán ha kész a kaja elmosom amit ugye összejött. Utána már nem szoktam, mert csak a tányér lesz koszos amiből eszünk, meg az evőeszközök. Ehhez jön reggel a kávés bögre, meg az előző napi edény (mert reggel rakjuk el a kaját, amit viszünk), szóval általában ez a főzés előtti adag.

Ketten vagyunk amúgy.

2012. szept. 29. 21:24
 20/24 anonim ***** válasza:
Mosogqtogepbe teszem be es mikor tele beinditom kb 2 naponta
2012. szept. 30. 01:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!