Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti évente hányszor mentek...

Ti évente hányszor mentek nyaralni, utazni, kirándulni? És hova?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 3. 11:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
97%

Ausztriában élek igy elég sok helyre elmentunk mar a "szomszedsagba" !Nyáron m.o ra megyunk nyaralni a balatonra,és talán jovo nyaron eljutunk egyiptomba ami nagy almunk regot :)

jo nyaralast mindenkinek,marha lessz nyar :( itt most is szakad a ho :(

2013. ápr. 3. 12:06
 12/26 anonim ***** válasza:
98%
Legutoljára évekkel ezelőtt volt igaz nyaralásban részem, amikor lementem a nagymamámhoz és utána elmentem a barátnőimmel a balcsira 2 hétig. Azóta nagy büdös semmi van, sehová nem mentem már régóta nyaralni.
2013. ápr. 3. 12:14
 13/26 anonim ***** válasza:
98%
bocsánat, miért van mindenki lepontozva???? én azért is mindenkit felpontoztam...
2013. ápr. 3. 12:28
 14/26 anonim ***** válasza:
91%

Mi is miskolcon élünk és mi is a Bükkbe járunk kirándulni.

Havonta 2-3 alkalommal biztosan télen-nyáron egyaránt.

Nyaralni, fizetős üdülésre nincs pénzünk, utoljára talán 10 éve voltam még a szüleimmel gyerekként.

2013. ápr. 3. 12:43
 15/26 anonim ***** válasza:
96%

Nyáron 1 megyünk nyaralni, mikor hova. Tavaly pl Skalan (görögország) voltunk, minden év decemberében pedig Bécsbe megyünk, imádjuk a várost és direkt mindig Advent időszakára egyeztetjük az utat.

Idén Miskolctapolca, lakásfelújítás kellős közepén vagyunk így nem akarunk sokat költeni nyaralásra. És persze év végén Bécs.

2013. ápr. 3. 12:57
 16/26 anonim ***** válasza:
96%

minden evben egyszer Magyarorszagra gyerekekkel.

egyszer kettesben egy hetre meleg eghajlatra

evente 3-4x kettesben a ferjemmel egy rovid hetvegere a tengerpartra vagy egy szep varosba ezt mindig a licitalos oldalon veszem fillerekert.

fontos a kozossen el;toltott ido de nagyon.

2013. ápr. 3. 12:57
 17/26 anonim ***** válasza:
96%

Mi kulfoldon elunk. Nekem evi 10 nap szabadsagom van, ferjemnek 14. Ekkor hazamegyunk Magyarorszagra, ami semmire nem eleg es 8ezer km-t kell utazni. De evente egyszer szeretnem latni anyukamat, tesomat. Iden juniusba megyunk.

Maskulonben hetvegen szoktunk kirandulni, esetleg egy-egy hosszu hetvegere megyunk.

2013. ápr. 3. 13:09
 18/26 SzilKa ***** válasza:
97%
13-as, szerintem az irigyseg miatt. Ez pont olyan kerdes lenne pedig, ahol nincs jo es rossz valasz, szoval egyertelmu, hogy rosszindulatbol.
2013. ápr. 3. 13:09
 19/26 anonim ***** válasza:
96%
13-as vagyok, és pont az én válaszaim a "leghasztalanabbak" :D nem számít a pont, csak figyelem, hogy mindig a legjobban azok a válaszok vannak lepontozva, ahol tényleg nincs hasznos vagy rossz válasz :D
2013. ápr. 3. 13:15
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
mi évente 2 alakalommal megyünk külföldre a tengerhez, valamint évi 2-3 alkalommal wellnes hétvégékre belföldre, nyáron szinte minden hétvégén van valami egynapos kirándulás pl.: velencei tó
2013. ápr. 3. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!