Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van arra valamilyen szabály,...

Van arra valamilyen szabály, hogy keresztanya hányszor láthatja a keresztgyerekét?

Figyelt kérdés
Nem vér szerinti a rokonság, de Isten előtt az én kezemben keresztelték meg. És mostanában akárhányszor mennék hozzá, a szülők mindig hárítják. Ezért-azért nem érnek rá, aztán utólag mindig kiderül, hogy mégis ráértek volna. Hogyan érvényesíthetném hivatalosan a keresztanyai jogaimat?

2013. jan. 19. 18:33
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
96%
Ilyen nincs a keresztség egy szentség a keresztény vallásban, nem foglalkozik vele a törvény.
2013. jan. 19. 18:37
 2/27 anonim ***** válasza:
78%

Nem létezik olyan, hogy keresztanyai jog, így érvényesíteni sem lehet.

Gondolom nem ok nélkül tartják tőled távol a gyereket.

2013. jan. 19. 18:38
 3/27 anonim ***** válasza:
79%
Sehogy se. Még is hova gondolsz? A keresztanyaságod annyi volt, gondolom figyeltél, mikor történt, hogy majd segítesz a szülőknek hitbe nevelni a gyereket. Nincsenek neked semmiféle jogaid. Ezzel odamennél valami hivatalos szervhez ki is röhögnének.
2013. jan. 19. 18:38
 4/27 anonim ***** válasza:
88%

Semmi szabály nincs, és sehogy sem tudod hivatalosan a keresztszülői jogaidat érvényesíteni.

Ha nem kívánt vendég vagy akkor tudomásul kell venned.. ennyi.Ma már nincs olyan nagy jelentősége a keresztszülőségnek.

2013. jan. 19. 18:39
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

nem erre nincs semmilyen szabály.

Kérdezz rá,hogy miért változott meg a kapcsolatotok,ha eddig mehettél,akkor most miért nem szeretnék?

2013. jan. 19. 18:39
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, ezert van ugye ertelme divatbol megkeresztelni a gyereket....
2013. jan. 19. 18:41
 7/27 A kérdező kommentje:
Értem. Egyedül azt a részét nem értem, miért kell mindjárt énfelettem ítélkezni (kedves második), anélkül, hogy ismernél engem, vagy a szituációt.
2013. jan. 19. 18:42
 8/27 A kérdező kommentje:
Hatodik: Én nem divatból! Amit én ott akkor, a gyerekkel kapcsolatban megfogadtam, azt őszintén úgy is gondoltam, és úgy gondolom a mai napig!
2013. jan. 19. 18:44
 9/27 anonim ***** válasza:
89%

Lehet sok vagy nekik.

Nálam pl. a sógornőm látogatásának engedélyezése akkor változott meg, mikor 6-7 órákat a nyakamon ült egyhuzamban, nem fogta fel, hogy dolgom van, mindig kivárta, míg kész a kaja és bezabált, meg még haza is vitt belőle, meg állandóan egy csomó hülyeségét kellett hallgatnom. Egy ideje sose érek rá.

2013. jan. 19. 18:47
 10/27 anonim ***** válasza:
80%
Te oke hogy nem divatbol, de a szulo nyilvan -ha nem akar veled kapcsolatot tartani- csak azert kereszteltette meg... MEkkora a gyerek?
2013. jan. 19. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!