Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit csinálhatnék, hogy felnyíl...

Mit csinálhatnék, hogy felnyíljon a szeme?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy a keresztanyám,aki az unokatesóm anyja kihasználja unokatesómat!Főként anyagiakra kell gondolni!(keresztanyám dolgozik, nem öreg még és egészséges)Nem lenne gond,ha uncsim segítené az anyját,mert ugye az anyja,de most született pici gyereke és a anyja még így is képes pénzt kérni tőle!Nem csak magának hanem a másik 2 gyerekének is!Az uncsim sajnos oda adja(a párja tudta nélkül),pedig nekik is szükségük lenne rá(mert az anyja). szeretném valahogy felnyitni a szemét,de finoman,hogy ne én legyek a rosszindulatú a családban!Valaki volt már ilyen helyzetben? Vagy tudtok adni valamilyen tanácsot erre a szitura?

2012. nov. 2. 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne akarj beleavatkozni, semmi közöd hozzá.

Ha nekik igy jó, akkor ne akarsz bajkeverö lenni.

Nem a te pénzed, nem a te párod, maradj ki ebböl. Eleve nem értemi, miért baj ez neked?!?!??!

2012. nov. 2. 21:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Mert szeretem az unokatesóm és nem szeretném,ha emiatt menne tönkre a kapcsolata a párjával,vagy a párja szüleivel,ha ez kiderülne!
2012. nov. 2. 21:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Esetleg megkérdezhetnéd tőle, h miért nem inkább a gyerekére költi azt a pénzt. Vagy azt, h ha az anyjának adja, miért kell titkolni a párja előtt? Mellesleg ha az anyuka tudja, h a lány úgy ad neki, h a párjának nem mondja, akkor nem valami lelkiismeretes a kedves mama. Az unokájára nem gondol?

Am tényleg nem a te dolgod. Inkább kérdésekkel próbálld rávezetni h kihasználják. Akkor talán nem sértődik meg.

2012. nov. 2. 21:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen sajnos ilyen a nagymama!Sosem érdekelte semmi!A gyerekei meg főleg nem!Akkor miért érdekelné az unokája!?Őt nem érdekelné(nagymamát) ha összevesznének,csak neki adjon pénzt!Nagyon is érzéketlen!Én is rávezetni szeretném,csak nem tudom,hogy kezdjek hozzá!Milyen kérdésekkel lehetne?
2012. nov. 2. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!