Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van arra valamilyen szabály,...

Van arra valamilyen szabály, hogy keresztanya hányszor láthatja a keresztgyerekét?

Figyelt kérdés
Nem vér szerinti a rokonság, de Isten előtt az én kezemben keresztelték meg. És mostanában akárhányszor mennék hozzá, a szülők mindig hárítják. Ezért-azért nem érnek rá, aztán utólag mindig kiderül, hogy mégis ráértek volna. Hogyan érvényesíthetném hivatalosan a keresztanyai jogaimat?

2013. jan. 19. 18:33
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy egyesekben hamis képet alakítottam ki magamról - de ugyan mi alapján?

Most kezdjek el mentegetőzni, hogy nem nyomom a Bibliát, és nem verem a gyereket?! Nem kezdek. Normális ember ilyen "vitába" nem megy bele. Azt viszont fenntartom, hogy nem fogadok meg olyat, amit nem gondolok komolyan.

2013. jan. 21. 13:06
 22/27 anonim ***** válasza:
45%

Kérdező! Én is észrevettem, hogy sok az undok és megkeseredett ember ezen az oldalon. Mindenben és mindenkiben azt keresik, hogy köthetnek bele.

Elég szomorú, hogy sokszor felnézek, hogy kinek tudok tanácsot adni, s azzal kell szembesülnöm, hogy sok válaszadóból süt a rosszindulat.

2013. jan. 21. 18:31
 23/27 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező!

Én olvastam a Bibliát, de olyanra nem emlékszem benne, hogy a keresztanya megfogadja, a szülők ellenében cselekszik... Te melyik fordítást olvasgatod?

... és kérdeznék még valamit, ha megengeded: a "hivatalos keresztanyai jogok" kifejezés nem létezik, te alkottad a kérdésedben. Mi alapján akarod ezt érvényesíteni? Úgy gondolod, direkt a te kedvedért lesz majd ilyen jogi kategória?

Hívő keresztény vagy, nem ti mondjátok erre, hogy a kevélység bűnébe estél?

2013. jan. 21. 19:20
 24/27 anonim ***** válasza:
43%
Valamiért csak nem kívánatos személy lettél. Egyetlen épeszű ember sem iktat ki olyat az életéből, aki nem zavarja valamiért.
2013. jan. 22. 00:01
 25/27 A kérdező kommentje:
Pontosan mivel cselekedtem a szülők ellenében? Ha már ilyen jól ismersz...
2013. jan. 22. 13:44
 26/27 anonim ***** válasza:
55%

tegnap 00:01

Ebben irtó nagyot tévedtél!!!!Írok egy példát!

Anyámék, akik folyamatosan isznak, ha pénz van, a féltestvéreim meg egy új ruhát nem kapnak, se gyümölcsöt, se normál kaját nem esznek.Csak ha én veszek nekik.

Nos, én ezt nem nézem jó szemmel, s el is mondom a véleményem. Persze nekik ez nem tetszik, mert nekik csak az ital fontos. Szerinted szívesen fognak látni? Nem!

Nekik van igazuk? Nem

2013. jan. 23. 09:12
 27/27 anonim ***** válasza:
59%

Tisztelt kérdező!

Hogy mivel cselekszel a szülők ellenében?

A szülők - az általad leírtak alapján - nyilvánvalóan nem akarnak látni téged, nem akarják, hogy kapcsolatot tarts a gyermekükkel.

Te pedig hivatalosan akarod érvényesíteni az - egyébként hivatalosan nem is létező - keresztanyai jogaidat.

(Hogy gondoltad ezt egyébként, bíróság elé rángatod őket?)

2013. jan. 23. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!