Van arra valamilyen szabály, hogy keresztanya hányszor láthatja a keresztgyerekét?
Sajnálom, hogy egyesekben hamis képet alakítottam ki magamról - de ugyan mi alapján?
Most kezdjek el mentegetőzni, hogy nem nyomom a Bibliát, és nem verem a gyereket?! Nem kezdek. Normális ember ilyen "vitába" nem megy bele. Azt viszont fenntartom, hogy nem fogadok meg olyat, amit nem gondolok komolyan.
Kérdező! Én is észrevettem, hogy sok az undok és megkeseredett ember ezen az oldalon. Mindenben és mindenkiben azt keresik, hogy köthetnek bele.
Elég szomorú, hogy sokszor felnézek, hogy kinek tudok tanácsot adni, s azzal kell szembesülnöm, hogy sok válaszadóból süt a rosszindulat.
Kérdező!
Én olvastam a Bibliát, de olyanra nem emlékszem benne, hogy a keresztanya megfogadja, a szülők ellenében cselekszik... Te melyik fordítást olvasgatod?
... és kérdeznék még valamit, ha megengeded: a "hivatalos keresztanyai jogok" kifejezés nem létezik, te alkottad a kérdésedben. Mi alapján akarod ezt érvényesíteni? Úgy gondolod, direkt a te kedvedért lesz majd ilyen jogi kategória?
Hívő keresztény vagy, nem ti mondjátok erre, hogy a kevélység bűnébe estél?
tegnap 00:01
Ebben irtó nagyot tévedtél!!!!Írok egy példát!
Anyámék, akik folyamatosan isznak, ha pénz van, a féltestvéreim meg egy új ruhát nem kapnak, se gyümölcsöt, se normál kaját nem esznek.Csak ha én veszek nekik.
Nos, én ezt nem nézem jó szemmel, s el is mondom a véleményem. Persze nekik ez nem tetszik, mert nekik csak az ital fontos. Szerinted szívesen fognak látni? Nem!
Nekik van igazuk? Nem
Tisztelt kérdező!
Hogy mivel cselekszel a szülők ellenében?
A szülők - az általad leírtak alapján - nyilvánvalóan nem akarnak látni téged, nem akarják, hogy kapcsolatot tarts a gyermekükkel.
Te pedig hivatalosan akarod érvényesíteni az - egyébként hivatalosan nem is létező - keresztanyai jogaidat.
(Hogy gondoltad ezt egyébként, bíróság elé rángatod őket?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!