Ti hogyan mondtátok el hogy?
Köszönöm a kis "regényt" kedves válaszoló.
nem arról van szó hogy nem merem elmondani,vagy nem merjük..hanem nem akarok hebegni/habogni..azért írtam h a páromnak van bejelentett munkahelye,mert jól keres,és biztos ez a munka,(ami elég csoda ebben az országban.)!.ezért nem jelent gondot a babi.:)
Utolsó: X'D. Ez a rövidke kis lájtos 'rém rendes család' egy nagy mosolyt varázsolt az arcomra.
Kérdező: Nem kertelhetsz, ez pont olyan téma, hogy nem lehet finoman beadagolni.
Leülteted őket egy asztalhoz, aztán a Józsival (:D) elmondjátok, hogy ez történt, és persze sajnáljátok, hogy ilyen felelőtlenek voltatok, de már - sajnos - nem tudjátok visszatekerni az időt. Miután elmondtátok, elmesélitek, hogy mik a terveitek, gondolom nem az ő nyakukba akarod a szülni azt a kisgyermeket, és nekik sem ez a legfőbb vágyuk pont most. Ha megharagszanak rátok - és 99%, hogy megfognak -, igazuk van, de próbáld mielőbb kibékíteni őket. Az anyukáddal menjetek el orvoshoz, készüljetek a baba érkezésére. Döntsétek el, megtartjátok-e vagy örökbe adjátok a picit.
Sok szerencsét!
Ez nem a kérdezőnek válasz, hanem a 17-esnek kérdés.
Egy mondatod "Onnantól kezdve, hogy megtudtam, hogy terhes vagyok, utáltam azt a sejtcsomót ott a méhemben"
Nem vagyok abortusz ellenző, stb.stb.
De te ember vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!