Azt hiszi a párom családja hogy miattam nem lehet közös gyerek, mit tennétek a helyemben?
Jó nagy tutyimutyi hapsit választottál hallod :) még ilyet, engem piszkálnak a szülei miközben ő a hunyó, és csak sunnyog. Nem semmi hogy ezt így elviseled... na mindegy.
A szülőket is meg tudom érteni, bár tény, hogy nagyban közrejátszhatott az ő nevelési módszerük, hogy olyan a fiuk amilyen... és hogy nem meri elmondani mi a helyzet. 35 évesen.
Ha lenne fiam, ennyi idős, és felmerülne hogy olyan nővel állt össze aki nem akar több gyereket, és ezért nem lesz neki sem, akkor valóban én sem örülnék a nőnek. Ebből a szempontból értem a szülők ellenszenvét irányodban. Viszont megérdemelnék hogy tudják az igazat, mert nem fognak leszállni a témáról, és csak mérgezik az egész környezetedet, teljesen alaptalanul. Viszont nem a te feladatod elmondani.
Én is csak annyit mondanék, ha nagyon nekem esnek, hogy nem engem kell kérdezni ezzel a problémával kapcsolatban. aztán majdcsak kikényszerítik a fiukból mi a helyzet.
21!
Szia!
Ez így van tutyimutyi, de szeret minket és szívesen neveli a gyerekeket.
A 2 gyerekes anyukákért nem rajonganak a férfiak, még a sajátjukat sem nevelik, lelépnek, mert így kényelmesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!