Lehet hátránya a kislányomnak abból, hogy az apjának van családja?
Van egy 4 éves kislányom, az édesapjával csak egy futókapcsolatunk volt, de megtartottam a gyereket. Eddig látogatta, elvitte, viszonylag sokat van vele.
Neki korábban volt egy hosszú kapcsolata, amiből van két fia. Most az ő anyukájukkal jött újra össze. Kicsit félek, hogy a lányom ezután ki fog "esni". Eddig nagy százalékban akkor vitte el a lányunkat is, ha a fiúk vele voltak, (illetve egy olyan napjuk volt kéthetente mikor csak ketten voltak ovi után). Szóval kicsit tartok ettől. Szerintetek jogos a félelmem?
Még tegnap mondta el, amikor este hazahozta a leányzót, hogy újra együtt vannak/lesznek. Nem tudom még a gyakorlatban hogyan fog ez hatni kettőjük kapcsolatára.
(lehet kicsit túlaggódom, csak eddig jó apa volt, nem akarom hogy a kislányomon csapódjon a dolog)
Sajnos lehetséges hogy 'ki fog esni' a lányod...
Nekem mikor apa megházasodott újra és gyereke született, naponta( van amikor nem hív fel) kb. 5 percet beszélünk.
Nekem is nyomta a minden úgy lesz mint volt szöveget...szóval... nem tudok neked ilyen téren bíztató tanácsot adni. Remélni lehet csak, hogy nem olyan mint az én apám!
15/L ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!