Pártatlan véleményekre lenne szükségem? Kinek van igaza?
Férjemmel 2 éve költöztünk ide,van egy 3 éves kisfiunk.Albérletben lakunk,mert az építkezésünk nincs még kész.A férjem mindig beleköt abba,amit csinálok.Reggel elkészítem a gyereket,magamat,neki reggelit készítek az esetek 80%-ában,kávét főzök neki.Elviszem a kicsit bölcsibe,aztán bicajra pattanok,eltekerek 3 km-t,ott vagyok délutánig az építkezésen.Kertet csinálok,pakolok,valamit csinálok.Délután megyek a gyerekért,játszunk együtt,főzök,mosok,vacsoráztatok,fürdetek,altatok.A probléma,amin nem tudunk megegyezni:miért vagyok annyit a gyerekkel,mert szerinte nem kellene bölcsi után vele játszani.Nincs itt barátnőm,azzal az egyel és anyámmal szoktam naponta kb 45 percet beszélni,összesen.Kb 1 órát netezek,ez szerinte sok.Múltkor megkaptam,esőben,hidegben miért nem vagyok hajlandó elmenni az építkezéshez.Van főtt kaja az ő kedve szerint,de szerinte szarul főzök.Van mosott,vasalt ruha.Jó,nincs mindig pedáns rend,de soha nem voltam rendmániás.Szerinte azért van a feleség,hogy megcsinálja a férje után,főleg,hogy nem dolgozok.Hiába keresek munkát,nem találok.Ma a fejemhez vágta,hogy keressek munkát,mert tegyek le az asztalra pénzt.34000 Ft-ból oldok meg egy hónapot kaja ügyileg,egyéb ügyileg.
Szerinte reggeltől 5ig(mert addig van nyitva a bölcsi) dolgoznom kell,mellette itthon is megcsinálni mindent,szexinek lenni,szépnek,fodrászolt,kozmetikázott szexbombának,soha nem fáradtnak,aki hajnalban kel és éjjelig felvan.Mindig az anyját hozza fel,hogy ő milyen ügyes,mert hármukat felnevelte egyedül.Igaz,hogy mikor a kicsi született,akkor ők már tizenévesek voltak,az anyja 3-4 napot dolgozott.Most szintén így dolgozik,eszik a munkahelyén,főznie nem kell.Mellette varr,nekem is ezt kellene csinálnom.Mert mennyi pénze van belőle.Csak azt nem érti meg,hogy sokkal jobb anyósom kézügyessége és én pedig nem fogok a varrógéppel éjjel csattogni.
és igen,nagyon szeretnék dolgozni,de sehová nem kellek.mikor meghallják,hogy van egy 3 éves gyerekem,már le is írtak.illetve a férjem is kijelentette,hogy ne gondoljam,hogy ő hozza-viszi,vagy egyszer is elhozza a gyereket bölcsiből.oldjam meg.
ma hazajött hamarabb,a gyerek alig várta,hogy játsszon vele.ő pedig közölte,nem hajlandó játszani,nincs kedve és amúgy is azért vagyok én,hogy játsszak vele.
Hát pedig munkával vagy anélkül lépned kell elöbb utóbb , én egy csodának élem meg hogy egy nap lépni mertem , mindenestre nehéz helyzet, de van megoldás , csak el kell döntsed hogy mit akarsz .
Maskepp a hatarozatlanságod lesz a végzeted
Sajnos úgy néz ki, hogy a kerdezö egyelöre még csak sorakoztatja az érveket és ellenérveket, nem hiszem hogy felfogja milyen helyzetben van , meg is ertem ez egy önvédelmi mechanizmus, ami távoltartja a valósagot. Bemagyarazza maganak, hogy ez azert nem is olyan rossz es csak addig létezik a rossz, amig foglalkozik vele.
Meg tudom érteni, remeljuk megis fog tudni valtoztatni a sajat es a gyereke sorsan.
Mi mondjuk a lenyeget ö mondja igen amúltkor is ezt mondta azt mondta. Sajnalom szegenyt, tudom min megy keresztul , jobban mint gondolna
Az írásod alapján ez a férfi nem szeret se téged, se a gyereket.Nem is értem milyen jövőt képzel így el veletek.
Most neki semmi nem jó! Ha játszol a gyerekkel az a baj, ha nem, akkor meg az a baj, mert az a te dolgod.
Ő nem megy a gyerekért a bölcsibe, nem foglalkozik vele, nem azért van, hogy otthon bármit is megcsináljon, de te menj el dolgozni,s emellett mindent láss el, s még menj az építkezéshez is.
Ezek után mit vársz?
Egy vad idegen ember többre nézne,többet segítene, mint a férjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!