Pártatlan véleményekre lenne szükségem? Kinek van igaza?
Férjemmel 2 éve költöztünk ide,van egy 3 éves kisfiunk.Albérletben lakunk,mert az építkezésünk nincs még kész.A férjem mindig beleköt abba,amit csinálok.Reggel elkészítem a gyereket,magamat,neki reggelit készítek az esetek 80%-ában,kávét főzök neki.Elviszem a kicsit bölcsibe,aztán bicajra pattanok,eltekerek 3 km-t,ott vagyok délutánig az építkezésen.Kertet csinálok,pakolok,valamit csinálok.Délután megyek a gyerekért,játszunk együtt,főzök,mosok,vacsoráztatok,fürdetek,altatok.A probléma,amin nem tudunk megegyezni:miért vagyok annyit a gyerekkel,mert szerinte nem kellene bölcsi után vele játszani.Nincs itt barátnőm,azzal az egyel és anyámmal szoktam naponta kb 45 percet beszélni,összesen.Kb 1 órát netezek,ez szerinte sok.Múltkor megkaptam,esőben,hidegben miért nem vagyok hajlandó elmenni az építkezéshez.Van főtt kaja az ő kedve szerint,de szerinte szarul főzök.Van mosott,vasalt ruha.Jó,nincs mindig pedáns rend,de soha nem voltam rendmániás.Szerinte azért van a feleség,hogy megcsinálja a férje után,főleg,hogy nem dolgozok.Hiába keresek munkát,nem találok.Ma a fejemhez vágta,hogy keressek munkát,mert tegyek le az asztalra pénzt.34000 Ft-ból oldok meg egy hónapot kaja ügyileg,egyéb ügyileg.
Szerinte reggeltől 5ig(mert addig van nyitva a bölcsi) dolgoznom kell,mellette itthon is megcsinálni mindent,szexinek lenni,szépnek,fodrászolt,kozmetikázott szexbombának,soha nem fáradtnak,aki hajnalban kel és éjjelig felvan.Mindig az anyját hozza fel,hogy ő milyen ügyes,mert hármukat felnevelte egyedül.Igaz,hogy mikor a kicsi született,akkor ők már tizenévesek voltak,az anyja 3-4 napot dolgozott.Most szintén így dolgozik,eszik a munkahelyén,főznie nem kell.Mellette varr,nekem is ezt kellene csinálnom.Mert mennyi pénze van belőle.Csak azt nem érti meg,hogy sokkal jobb anyósom kézügyessége és én pedig nem fogok a varrógéppel éjjel csattogni.
irigylem az olyan nőket,akiknek figyelembe veszi a párja azokat a dolgait,hogy tanul és pihenjen.2 hete hányóst kaptam el a gyerektől,alig aludtam éjjel.ő másnap simán itthagyott és egész nap meg sem kérdezte,nem kell-e hazajöjjön,jól vagyok-e egyedül a gyerekkel.tavaly nyáron suliba jártam,márciustól novemberig.hajnal 4-5-kor keltem,megfőztem,utána rendbe tettem a gyereket,elment bölcsibe,utána suli 1-ig,aztán dinnyézés estig,közben eltekertem a gyerekért a bölcsibe,este haza.mikor szünet volt és nem volt itthon a gyerek,akkor este 11-ig csináltam a dolgom,4-kor meg keltem.ő meg simán elfekszik 7-8ig reggel.a gyerek meg állandóan azt hallja:reggel ne zajongj,mert apa még alszik,este hagyd apát,mert nagyon fáradt.ha napközben itthon van,akkor kicsit van vele,egy fél órát,aztán számítógépezik,alszik,tv-zik.a gyerek rajtam lóg,behisztisedik,akkor én vagyok a hibás,mert nem nevelem a gyereket.pedig olyan aranyos,szeretnivaló gyerek.és szerinte nem normális,ahogy viselkedik a gyerek,és nem érti meg,hogy csak a figyelmét szeretné elérni.mondtam neki,tartson ki,még kb 2-3 év és már nem lesz rá szüksége.
olyanok,hogy nőnap,anyák napja,szülinapom pont nem érdekli.csak az a baj,hogy ezt látja a gyerkőc is.és nem szeretném,ha olyan érzéketlen fatuskó lenne.
amikor 1-2 éjjelre elmegyek anyuékhoz,akkor már jön,hogy költözzek oda,minek megyek állandóan oda(jelzem 2-3 havonta 2 napról van szó).mikor mondom,hogy úgysincs itthon,miért zavarja,akkor azt mondja,akkor is legyek itthon.
közös programunk nincs,semmit nem csinálunk együtt.nem tudok olyat szervezni,ami neki tetszene.neki csak olyan tetszik,ami egy rakás pénzbe kerül.wellnes hétvége szóba sem jöhet,mert ő ott mit csináljon,majd unja magát.moziban nem voltunk kb 5 éve,holott a fiunk ellenne bármelyik mamával.közös ebéd nincs,mert még vasárnap is inkább elmegy dolgozni,mert a gyerek folyton beszél,ő meg csendben szeretne enni.
valamelyik nap az egyik haverja előtt közölte,hogy húzzak már el onnan,mit bámulom azt,amit csinál.a haverja bezzeg maradhatott,vele cseverészik,amikor én telefonálok,akkor állandóan azt hajtja,hogy el fogja venni a telefonomat.az az érzésem,hogy be akar zárni,teljesen el akar a külvilágtól zárni.mert szerinte dámáskodom,és erre nincs pénzük.a dámáskodás abból áll,hogy beszélgetni szeretnék emberekkel.és egyszerűen nem érti meg,hogy addig míg hozzá folyamatosan jönnek,mindig beszél valakivel pár mondatot,addig hozzám senki nem jön,senki nem szól hozzám.és nem érti meg,hogy a gyereken kívül értelmes felnőttel is kellene beszélnem,hogy ne épüljek le agyilag.
Persze, el akar zárni a családodtól, hogy senkid ne legyen.
Arra szamit, hogy igy lassan leir a csaladod es nem lesz hova menjel mar ha baj van. Ezt csinalta az en exem is.
Baratnötöl mindenkitöl elmar, es akkor úgy csattinthat az ostoraval, ahogy akar.
Aki ilyen fajta, az üt is. Le se tagadhatod, mert benne van a személyiségprofiljában, az oktalan feltekenyseg mellett
Én is15 ev hazassag utan hagytam ott egy ilyen rosszindúlatú dögöt egy kisgyerekkel.
Ugyanilyen szerencsetlen voltam mint te .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!