Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pártatlan véleményekre lenne...

Pártatlan véleményekre lenne szükségem? Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Férjemmel 2 éve költöztünk ide,van egy 3 éves kisfiunk.Albérletben lakunk,mert az építkezésünk nincs még kész.A férjem mindig beleköt abba,amit csinálok.Reggel elkészítem a gyereket,magamat,neki reggelit készítek az esetek 80%-ában,kávét főzök neki.Elviszem a kicsit bölcsibe,aztán bicajra pattanok,eltekerek 3 km-t,ott vagyok délutánig az építkezésen.Kertet csinálok,pakolok,valamit csinálok.Délután megyek a gyerekért,játszunk együtt,főzök,mosok,vacsoráztatok,fürdetek,altatok.A probléma,amin nem tudunk megegyezni:miért vagyok annyit a gyerekkel,mert szerinte nem kellene bölcsi után vele játszani.Nincs itt barátnőm,azzal az egyel és anyámmal szoktam naponta kb 45 percet beszélni,összesen.Kb 1 órát netezek,ez szerinte sok.Múltkor megkaptam,esőben,hidegben miért nem vagyok hajlandó elmenni az építkezéshez.Van főtt kaja az ő kedve szerint,de szerinte szarul főzök.Van mosott,vasalt ruha.Jó,nincs mindig pedáns rend,de soha nem voltam rendmániás.Szerinte azért van a feleség,hogy megcsinálja a férje után,főleg,hogy nem dolgozok.Hiába keresek munkát,nem találok.Ma a fejemhez vágta,hogy keressek munkát,mert tegyek le az asztalra pénzt.34000 Ft-ból oldok meg egy hónapot kaja ügyileg,egyéb ügyileg.

Szerinte reggeltől 5ig(mert addig van nyitva a bölcsi) dolgoznom kell,mellette itthon is megcsinálni mindent,szexinek lenni,szépnek,fodrászolt,kozmetikázott szexbombának,soha nem fáradtnak,aki hajnalban kel és éjjelig felvan.Mindig az anyját hozza fel,hogy ő milyen ügyes,mert hármukat felnevelte egyedül.Igaz,hogy mikor a kicsi született,akkor ők már tizenévesek voltak,az anyja 3-4 napot dolgozott.Most szintén így dolgozik,eszik a munkahelyén,főznie nem kell.Mellette varr,nekem is ezt kellene csinálnom.Mert mennyi pénze van belőle.Csak azt nem érti meg,hogy sokkal jobb anyósom kézügyessége és én pedig nem fogok a varrógéppel éjjel csattogni.

2013. márc. 24. 13:17
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
89%
Hagyd el. Nem ertem miert vagy meg vele.
2013. márc. 24. 15:22
 32/53 anonim ***** válasza:
76%
Amúgy fel kell készülnöd: a párod és a haverjai, családja szemében ezek után egy büdös kva leszel. Viszont semmi se változik mert a párod szemében most is az vagy. Le merném fogadni hogy már rég nem is szexeltek, max ha valamelyikőtök kihisztizi vagy kierőszakolja.
2013. márc. 24. 15:32
 33/53 anonim ***** válasza:
9%
Ez csak a te verziód. szívesen meghallgatnám az övét is. Amúgy tényleg ideje lenne dolgozni és nem tenni-venni a kertben.
2013. márc. 24. 15:43
 34/53 anonim ***** válasza:
42%
Vaze, írta, hogy akarna, de nincs hol!
2013. márc. 24. 15:45
 35/53 anonim ***** válasza:
94%

Elolvastam és esküszöm fizikai fájdalmaim lettek...hogy tudod ezt elbírni és miért? Nemrég kérte meg a párom a kezem, de ha ilyenné válnánk valaha is akkor inkább a halál... Az elején milyen volt? Tudom, hogy intim kérdés, de egyáltalán még szeretkeztek?

Kitartást és lépjél minél hamarabb, mert ez egy akkora megalázás. Jobbat érdemelsz! Hajrá!!!

2013. márc. 24. 15:47
 36/53 anonim ***** válasza:
76%

Én nem fogok itt drámázni, csak leírom a tapasztalatomat.

Több évnyi pszichiátriai vizsgálatok után azt tudom mondani, hogy az ilyen emberekből lesznek a gyilkosok (ha minden pontos, amit leírtál).

A férjed primitív, gondolom sokat se keres. Érzelmi világa nem létezik és soha nem is fog kifejlődni benne ez. A gyerekét is képes lenne megölni csak azért, hogy csendben maradjon.

Ismerem a típúsát. Te is megismerheted bármelyik fogházban, illetve pszichiátrián.

2013. márc. 24. 16:47
 37/53 anonim ***** válasza:
44%
Kinek a nevén lesz az épülő ház? Ha a tiedén, akkor költözz oda a kisgyerekkel a férjedet meg felejtsd el, fiatal vagy, találsz még sokkal jobbat. Ha meg a fele a tiedé, akkor add el a részed és vegyél belőle sajátot, amire a szocpolt is később fel tudod venni. És meg van oldva, hogy hová menjél. Egyébként a férjed érzelmileg zsarol, és ilyenkor az ember próbál minél jobban megfelelni, csak utólag fogod igazán észre venni, mekkora egy böszme bunkó, amikor már nem lesztek együtt.
2013. márc. 24. 17:02
 38/53 anonim ***** válasza:
81%
Gondolom akkor se sajnálná a feleségét, ha az annyit dolgozna, hogy aztan biciklistöl arcra esne, gondolom meg fenéken is rúgná, hogy ne lustálkodjon már:-)
2013. márc. 24. 18:28
 39/53 anonim ***** válasza:
88%

Régen is ilyen rossz volt ez köztetek? Egyébként így a gyereknek is nagyon rossz példát mutattok.:(

Mikor ilyeneket olvasok, valahogy elmegy a kedvem a családalapítástól, de alapból a férfiaktól is. :(

22l

2013. márc. 24. 18:58
 40/53 A kérdező kommentje:
nem,régen nem.biztosan én is elkövettem hibákat.de szerintem akkor sem ezt érdemlem.közös ötlet volt ennek a háznak a megvétele,most azt mondja,azért kellett megvenni,mert én gyereket akartam.holott én azt mondtam,vegyünk egy fél szobával nagyobb lakást és ha lesz pénzünk,akkor megvesszük a házat.de kijelentette,ő nem akar tovább panelben lakni.most panelban élünk albérletben.
2013. márc. 24. 19:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!