Pártatlan véleményekre lenne szükségem? Kinek van igaza?
Férjemmel 2 éve költöztünk ide,van egy 3 éves kisfiunk.Albérletben lakunk,mert az építkezésünk nincs még kész.A férjem mindig beleköt abba,amit csinálok.Reggel elkészítem a gyereket,magamat,neki reggelit készítek az esetek 80%-ában,kávét főzök neki.Elviszem a kicsit bölcsibe,aztán bicajra pattanok,eltekerek 3 km-t,ott vagyok délutánig az építkezésen.Kertet csinálok,pakolok,valamit csinálok.Délután megyek a gyerekért,játszunk együtt,főzök,mosok,vacsoráztatok,fürdetek,altatok.A probléma,amin nem tudunk megegyezni:miért vagyok annyit a gyerekkel,mert szerinte nem kellene bölcsi után vele játszani.Nincs itt barátnőm,azzal az egyel és anyámmal szoktam naponta kb 45 percet beszélni,összesen.Kb 1 órát netezek,ez szerinte sok.Múltkor megkaptam,esőben,hidegben miért nem vagyok hajlandó elmenni az építkezéshez.Van főtt kaja az ő kedve szerint,de szerinte szarul főzök.Van mosott,vasalt ruha.Jó,nincs mindig pedáns rend,de soha nem voltam rendmániás.Szerinte azért van a feleség,hogy megcsinálja a férje után,főleg,hogy nem dolgozok.Hiába keresek munkát,nem találok.Ma a fejemhez vágta,hogy keressek munkát,mert tegyek le az asztalra pénzt.34000 Ft-ból oldok meg egy hónapot kaja ügyileg,egyéb ügyileg.
Szerinte reggeltől 5ig(mert addig van nyitva a bölcsi) dolgoznom kell,mellette itthon is megcsinálni mindent,szexinek lenni,szépnek,fodrászolt,kozmetikázott szexbombának,soha nem fáradtnak,aki hajnalban kel és éjjelig felvan.Mindig az anyját hozza fel,hogy ő milyen ügyes,mert hármukat felnevelte egyedül.Igaz,hogy mikor a kicsi született,akkor ők már tizenévesek voltak,az anyja 3-4 napot dolgozott.Most szintén így dolgozik,eszik a munkahelyén,főznie nem kell.Mellette varr,nekem is ezt kellene csinálnom.Mert mennyi pénze van belőle.Csak azt nem érti meg,hogy sokkal jobb anyósom kézügyessége és én pedig nem fogok a varrógéppel éjjel csattogni.
Nos, ha nem dolgozol, a gyerek meg bolcsiben van,akkor minimum, hogy otthon minden rendben legyen.
Lenne idod szepitkezni is, elfaradni meg nincs miben, egy haztartas vezetese azert nem egy hudenagy munka.
A fozes izles kerdese, a kezugyesseg meg eppenseggel megtanulhato, ha az embert erdekli.
13 éve vagyunk együtt,10 év után jött a gyerek.
nem lehet elfáradni?2 ház rendben tartása,a férjem összes igényének kielégítése,a gyerek éjszakánkénti 2-3 ébredése azért lefáraszt.
A férjed egy puhap-cs, ennyi a magyarázat. Egy béna sz-ar. Egy visító kiskölyök. Nincs időm mindig ezt 100 oldalban ecsetelni, ezért mindig az a szokásom, hogy nagyon hasonló témájú kérdéseknél belinkelem az információt, akár én, akár más írta. Valószínűleg sosem beszélt a férjed arról, hogy ilyenkor mik játszódnak le a fejében. Most itt van egy kérdező, aki a panaszáradatában java részt elmondja, amire a férjed gondolhat.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__41506..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!