Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pártatlan véleményekre lenne...

Pártatlan véleményekre lenne szükségem? Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Férjemmel 2 éve költöztünk ide,van egy 3 éves kisfiunk.Albérletben lakunk,mert az építkezésünk nincs még kész.A férjem mindig beleköt abba,amit csinálok.Reggel elkészítem a gyereket,magamat,neki reggelit készítek az esetek 80%-ában,kávét főzök neki.Elviszem a kicsit bölcsibe,aztán bicajra pattanok,eltekerek 3 km-t,ott vagyok délutánig az építkezésen.Kertet csinálok,pakolok,valamit csinálok.Délután megyek a gyerekért,játszunk együtt,főzök,mosok,vacsoráztatok,fürdetek,altatok.A probléma,amin nem tudunk megegyezni:miért vagyok annyit a gyerekkel,mert szerinte nem kellene bölcsi után vele játszani.Nincs itt barátnőm,azzal az egyel és anyámmal szoktam naponta kb 45 percet beszélni,összesen.Kb 1 órát netezek,ez szerinte sok.Múltkor megkaptam,esőben,hidegben miért nem vagyok hajlandó elmenni az építkezéshez.Van főtt kaja az ő kedve szerint,de szerinte szarul főzök.Van mosott,vasalt ruha.Jó,nincs mindig pedáns rend,de soha nem voltam rendmániás.Szerinte azért van a feleség,hogy megcsinálja a férje után,főleg,hogy nem dolgozok.Hiába keresek munkát,nem találok.Ma a fejemhez vágta,hogy keressek munkát,mert tegyek le az asztalra pénzt.34000 Ft-ból oldok meg egy hónapot kaja ügyileg,egyéb ügyileg.

Szerinte reggeltől 5ig(mert addig van nyitva a bölcsi) dolgoznom kell,mellette itthon is megcsinálni mindent,szexinek lenni,szépnek,fodrászolt,kozmetikázott szexbombának,soha nem fáradtnak,aki hajnalban kel és éjjelig felvan.Mindig az anyját hozza fel,hogy ő milyen ügyes,mert hármukat felnevelte egyedül.Igaz,hogy mikor a kicsi született,akkor ők már tizenévesek voltak,az anyja 3-4 napot dolgozott.Most szintén így dolgozik,eszik a munkahelyén,főznie nem kell.Mellette varr,nekem is ezt kellene csinálnom.Mert mennyi pénze van belőle.Csak azt nem érti meg,hogy sokkal jobb anyósom kézügyessége és én pedig nem fogok a varrógéppel éjjel csattogni.

2013. márc. 24. 13:17
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:
kénytelen vagyok eltűrni.van egy csomó hitelünk,fizetés nélkül mi a sz..rt csináljak,éljek 34 évesen az anyám nyakán?kénytelen vagyok elviselni,hogy ez a helyzet.szerinte énmiattam kerültünk ide,mert régebben tény,hogy sokkal többet költöttem,de abban az időben ő meg nem dolgozott semmit,ergó bejövőnk csak az én gyedem és családim volt.de az nem számít,miattam ment el a sok pénz.
2013. márc. 24. 13:42
 12/53 anonim ***** válasza:
95%

Nagyon sajnállak, ezert nem szabad férjhez menni es gyereket szülni , ha nincs pénz mert kiszolgaltatja magat az ember megalázóan, föleg ha ilyen szú emberrel talalkozik mint te. Nekem is ilyen volt a volt ferjem, azt szerette volna ha a karnisokon lógok egesz nap es varrok mint az anyja , mondjuk az 50 évvel ezelött volt divat.

Es az anyja ugyse volt megbecsulve, söt.

Patikatisztasagot tartottam Otthon, föztem ellattam a gyereket peldasan megis elegedetlen volt, muszaj volt válni.

Egy kötekededö, zsugori , elégedetlen ember volt es irigy volt ha csak leültem.

Rossz hirem van: csak rosszabbodni fog ahelyzet, menekülj , amig nem késö, az ilyen ferfinak nem való nö, csak fizetett cseléd.

Empátia zéró.

Az ilyen belátástalannak nem szabad szülni, ettöl csak meglépni lehet.

Téged is a tévhiteid tartanak a kapcsolatban, mert azt hiszed , hogy hazasok vagytok es szeret titeket.

Lépj olajra, kar vitazni egy ilyen gyengeelméju hajcsárral

2013. márc. 24. 13:48
 13/53 A kérdező kommentje:

tényleg szinte semmt nem csinál itthon,és szerinte a rendetlenséget egyedül én csinálom,tehát csak nekem kell elpakolnom,neki nem.ha meg mondom neki,hogy ő is részese volt a kupi elkészítésének,akkor annyit mond:minek nősültem meg,h nekem kell ezt is megcsinálnom?

én olyan családból származom,ahol az volt a lényeg,hogy sok időt töltsünk együtt,mégha kevesebb is volt a pénz.de apám főzött,mosogatott,ha szükség volt rá,illetve még most is csinálja. és van egy csomó élményem gyerekkoromból.a férjemnek annyi csak,hogy nem kapta meg azt,amit szeretett volna,hanem csak egy utánzat játékot.és szeretném ha a fiunknak is lennének ilyen élményei.de ha szabad ideje van,elmegy pecázni,nem pedig velünk tölti az időt.

heti szinten kb 4 órát van a gyerekkel,de akkor is a gyerek csendben üljön a sarokba,ne hisztizzen.és amúgyis neveljem meg,mert szerinte neveletlen a gyerek.biztosan rontottam el sokmindent a gyereknevelésben,de első gyerek volt és senki nem segített.csak anyósom és ő röhögött,meg gúnyolódott,hogy anyja majma gyerek.szegény meg állandóan az apján lógna,de ő meg így vagy úgy ellöki magától.

2013. márc. 24. 13:48
 14/53 anonim ***** válasza:
86%
Egyértelműen te vagy a bejárónője, ha nem vetted volna észre, meg ugye a gyerekre is féltékeny.
2013. márc. 24. 14:00
 15/53 anonim ***** válasza:
94%
Mióta ilyen? Hogy tudsz így élni, hogy a nőnek kuss a neve, csak dolgozzon? Boldog vagy? Mit kapsz a férjedtől emberileg? Úgyértem, mi jót?
2013. márc. 24. 14:09
 16/53 anonim ***** válasza:
82%
Nem a bejárónője, hanem a pót-anyukája vagy...
2013. márc. 24. 14:13
 17/53 anonim ***** válasza:
95%

Ha ez a hozzáállasa a gyerekhez, azt jelenti, hogy ö nem vágyott erre a gyerekre es nem szereti eléggé.

Inkabb most menj anyukad nyakara, egy gyerekkel mig 5 ev mulva 3 gyerekkel. Ha húzod az idöt csak rosszabb lesz es nem lesz elégedett soha semmivel, minel többet fogsz tenni, annal többet fog elvarni es mindig elegedetlen lesz, ha kiteszed a szivedet is.

Az ilyen nem tudja mondani kösz vagy bocs.

Es ne hagyd h a fiad igazsagtalanul rekcumozza es levezesse rajta a feszultsegeket , igenis anyja majma kell legyen ebben a korban.

Sajnallak

2013. márc. 24. 14:13
 18/53 anonim ***** válasza:
94%
Nagyon sajnállak. Az oké, hogy a ház nagyjából legyen rendben, legyen mosva, vasalva, ha otthon vagy és nem dolgozol. De egy, mi az, hogy túl sokat foglalkozol a gyerekkel? Ki foglalkozzon egy 3 évessel, ha nem az anyja? Ha nem ízlik neki a főztöd, akkor oldja meg, ahogy akarja. Az, hogy ilyen szinten hisztis és ennyi mindent elvár, az nem normális. És mi lesz, ha te is dolgozni fogsz? Az én párom mindent megcsinál munka után is, én még tanulok, de pl. most is azt mondta, hogy majd ő megfőzi a kaját én addig pihenjek. Neked adok igazat, de nem tudom mi lenne a jó megoldás, nekem úgy tűnik a férjed eléggé hajthatatlan.
2013. márc. 24. 14:21
 19/53 anonim ***** válasza:
92%
Ha egyszer fikázza a főztöd, simán borítsd a fejére, aztán mondd neki, hogy akkor mehet oda enni, ahol jobban főznek.. ostoba barom az ilyen.
2013. márc. 24. 14:29
 20/53 anonim ***** válasza:
11%
Tinik ne kommentaljanak gyereknevelést hazaséletet könyörgöm
2013. márc. 24. 14:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!