Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányomnak (17 éves) idióta...

A lányomnak (17 éves) idióta ötletei vannak és nem tudok mit tenni ellene, mert az apja támogatja benne. Hogyan vethetnék véget ennek az egésznek?

Figyelt kérdés

Azzal kezdeném hogy 1,5 éve elváltunk a férjemmel mert én beleszerettem másba és ő most bosszúhadjáratot indít ellenem és mindent megtesz azért, hogy magához édesgesse a lányunkat.

Szóval: sosem volt a lányom duci, 165 centi és a max kiló amit nyomott az is 57 volt. Az utóbbi időben viszont fejébe vette hogy ő kövér és eszeveszett fogyókúrába kezdett. Olyan példaképeket és célokat tűzött ki maga elé mint pl Victoria Beckham aki köztudottan csontsovány és még egyéb ilyen csont-és-bőr sztárocskákat, akiknek most nem tudom a nevét, de borzasztó vékonyak.

Én ezt nagyon ellenzem, de hát egy 17 éves lányt már nem etethetek meg.. Minden nap megy a vita. Észrevettem hogy a suliba csomagolt tízóraiját is kidobja és hogy ebédre is szinte semmit nem eszik. Állandóan feszült a légkör, ilyenkor mindig az apjához menekül aki persze adja alá a lovat, hogy az ő élete és ne hagyja hogy beleszóljak és költözzön hozzá mert tőle diétázhat ameddig akar..

Beszéltem már mindkettőjükkel, de süket fülekre találtam.. Mit tehetnék? Nem akarom hogy anorexiás legyen a lányom de azt sem akarom hogy a mindennapos vitáink után fogja magát és odaköltözzön az apjához.

2013. márc. 23. 21:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
már ne is haragudj, kedves utolsó, 17 évesen az én anyukám is csomagolt tízórait, és mégis egy egészséges felnőtt ember vagyok...
2013. márc. 25. 21:53
 22/23 anonim ***** válasza:

Igaz, hogy egy 17 eves gyereknek nem kell csomagolni, itt a "kell-en van a hangsuly.

Viszont en a paromnak is csomagolok, ha itthon vagyok amikor meg y dolgozni, mivel akkor gyorsabban elkeszul, raadasul ha megis maganak csomagol, akkor tuti nem kerul melle a gyumolcs, a paprika, a paradicsom, sot ha van suti, a dsszert sem, mert o siet, es csak azt teszi be, ami kell, hogy ne maradjon ehen...

Amugy en mar valaszoltam.

Kiegeszitenem annyival, gogy azt csinalsz sajnos amit akarsz, a lanyod addig nem fgja elhinni, hogy nem megfelelo amut csinal, amig nem kap ra kezzel foghato bizonyitekot, mint az en verkep szetesesem.

Ha ennyire nem eszik, es vitaminnal sem potol, akkor egy 2-3 honap utan kerheted a teljes verkepet ( ugye evi egy alanyi jogon jar(na) ) nem lesz rendben sajnos.

Ekkor lehet ravenni az egeszseges taplalkozasra.

A masik hogy en a tanulmanyaim alapjan mondom, hogy nem evessel nem lehet tartosan fogyni.

Hiszen a testet kiehezteted, a szervezet azt hiszi inseg van, es az elfogyasztott etelbol ezert minimalisat haszna fol, a tobbit raktarozza. Ilyenkor a fogyokurazo megprobal meg kevesebbet enni, mert "nem eleg gyors" a fogyas. Megtortenik a drasztikus fogyas, de orokke nem lehet nem enni. Amikor elkezd ujra enni az ember, akkor a szervezet az inseges idoszak utan meg mindig csak minimalis energiat hasznal fel, a tobbit raktarozza, felkeszlve az ujabb inseges idoszakra, ez a ibikoka efektus.

Fogyokurazni ugy kell,hogy csokkenteni kell a bevitt energiat, de nem drasztikusan. Mindig nagyon keveset enni, de nagyon gyakran, akar napi 7szer. Igy a szervezet azt erzi, hogy boseg van, nem kell raktarozni, ha mellette edz az ember, akkor alakul a test, ami fontos, hogy egy nagyon picit szabad kevesebb kaloriat bevinni, mint amennyit elhasznalunk. Sport nelkul nem erdemes fogyni, mert nem lesz szep a vegeredmeny (persze a lanyodnal eleg lenne az edzes, hiszen irtad h nincs feleslege ugy igazabol)

Ehhez a dietahoz nagy onefegyelem kell, mert ehetsz mindent, de nagyon nehez megallni, hogy napi 7 szer eszel, megsem laksz jol sosem, kozben finomat is eszel...stb

2013. márc. 26. 08:44
 23/23 anonim ***** válasza:

"Libikoka effektus"

A tobbi elkopogtatasomat mar nem is javitom... A franya erintokepernyok....

2013. márc. 26. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!