Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem támogatja a férjem...

Miért nem támogatja a férjem a fogyókúrámat?

Figyelt kérdés

Nem 50 kg-ról akarok lefogyni 45-re.

Két hónapja fogyókúrázok, de megeszi az én diétás ételemet, amikor elvonulok tornázni bejön 2-3x hogy keres valamit de nem találja vagy hasonló, este lefekvés után pizzát rendel, befekszik vele mellém az ágyba és győzköd hogy "csak egy falat".

Rákérdeztem, szeretné ha lefogynék, legalábbis ezt mondja.

Szerintetek miért csinálja ezt?

2012. aug. 29. 18:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
76%

Lehet tetszel neki így.

Vagy kérdezz rá. Biztos elmondja az okát

2012. aug. 29. 19:01
 2/17 anonim ***** válasza:
51%
Lehet, hogy észre sem veszed, mennyire az agyára mész a fogyóddal.
2012. aug. 29. 19:04
 3/17 anonim ***** válasza:
12%

Ez a pasi rohadtul nem akarja,hogy fogyokurazz.

De miert is akarna?ay 50 kg epp jo egy holgyon.

2012. aug. 29. 19:17
 4/17 anonim ***** válasza:
72%

Több oka lehet...fél,hogy valaki más elcsavarja a fejed, vagy már ő nem fog kelleni, ha dögös csaj leszel, vagy fél, hogy a jellemed,vele az akaraterőd erősödik... Ez igencsak ront a tekintélyén.. Egy nőt könnyebb elhagyni,ha ráfoghatom, hogy kövér....

Hajrá, éljen a diéta...

Ja, és fél, hogy büszke leszel magadra...akkor vele mi lesz?

2012. aug. 29. 19:17
 5/17 anonim ***** válasza:
60%
4es, szerintem kár ilyen elméleteket gyártani és mindjárt leírni szerencsétlen pasit.
2012. aug. 29. 19:20
 6/17 A kérdező kommentje:
Az igazság az, hogy terhesség utáni kilókról van szó. Tehát nem ilyen ducinak ismert meg, hanem olyan vékonynak amilyen újra lenni szeretnék.
2012. aug. 29. 19:21
 7/17 anonim ***** válasza:
70%
Húúú nálunk is ilyesmi a helyzet, kikészít ezzel. Mikor összejöttünk én nagyon vékony voltam, aztán 1-2 év alatt felszedtem kb. 10 kg-ot. A lényeg, hogy én nem éreztem/érzem így jól magam. Már sikerült leadni kb. a felét, de folyamatosan etetni akar,ha szed nekem kaját telepakolja a tányéromat, ha mondom, hogy én nem akarok ennyit enni, akkor meg telejsen kiakad, hogy fejezzem már be ezt a fogyókúra-fa..ságot... Mondjuk nekem azt mondja, hogy így tetszem neki, de engem meg zavar. Meg amit írtál ez a pizzás... Ő is eszik, vagy megvesz valami nehéz kaját és kb. beletömi a számba... Ez baromi idegesítő tud lenni...
2012. aug. 29. 19:30
 8/17 anonim ***** válasza:
87%
Hát, én ilyen szitukban a férfi vagyok, és sokkal egyszerűbb oka van valójában, mint az itt legyártott 1-2 elmélet. Én nem akarok diétázni, viszont lelkiismeret-furdalásom van, hogy a diétázó párom előtt zabálok, ergo őt is traktálom. Zabálás mellett pont ugyan olyan stresszelő egy fogyózó, mint spicces társaságban egy színjózan, azt is traktálja mindenki piával...
2012. aug. 29. 20:27
 9/17 anonim ***** válasza:
19%

Azért, mert komoly önbizalom-problémái vannak. Valószínűleg attól fél, hogyha lefogysz és jóval csinosabb leszel a mai lepunnyadt és leharcolt önmagadnál -már bocs - , akkor már nem kell ő neked.

Gondokodj el azon, hogy miért élsz vele, és neked mi a fontos. Az, hogy mit mond a szájával lényegtelen, az csak a felszíni szöveg, a fedőduma, mert az a valódi szándéka, ami a cselekedeteiből kitűnik: az, hogy nem akarja, hogy te lefogyj!

Ha valóban le akarsz fogyni, ahhoz erő is kell, akarat is, és ebbe az is betartozik, hogy állj szépen a sarkadra és a férjedet alaposan teremtsd le. Ne egye meg a te ételeidet, és ne próbáljon téged belevonni olyan játszmákba, amelyek lényege az, hogy ne tudj fogyni.

Mondd meg, hogy te fogyókúrázol, és pont. Ne törődj vele, hogy ő mit tesz - diátás ételek nélül is le lehet fogyni, tornával, spec. étrend összeállításával (csak akkor nem, ha alkatilag piknikus vagy, azaz eleve hízékony).

Megtehetd azt is, hogy elkezded visszacikizni, ha ő maga is fogyásra szorulna. Megteheted azt is, hogy nem eszel a pizzából, akkor sem, ha a feje tetején táncol.

És megteheted azt is, hogy elválsz tőle, mert nem akarsz többé olyan emberrel együtt élni, aki rombolja az önbizalmadat, ahelyett, hogy segítené azt épülni.

2012. aug. 29. 22:16
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj szerintem, hogy a ferjed nem veszi komolyan az egeszet, ö ugy szeret, ahogy vagy. Persze, szeretne, ha lefogynal, stb, de különösebben nem izgatja, hogy te ezt egy projektkent eled meg. :) Ismerös, a parom ugyanezt csinalja. Es tudom, hogy igy is szeret, de szeretne, ha vekonyabb lennek. Viszont szeret jokat enni velem, szeret a közelemben lenni, stb.
2012. aug. 29. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!