Miért nem támogatja a férjem a fogyókúrámat?
Nem 50 kg-ról akarok lefogyni 45-re.
Két hónapja fogyókúrázok, de megeszi az én diétás ételemet, amikor elvonulok tornázni bejön 2-3x hogy keres valamit de nem találja vagy hasonló, este lefekvés után pizzát rendel, befekszik vele mellém az ágyba és győzköd hogy "csak egy falat".
Rákérdeztem, szeretné ha lefogynék, legalábbis ezt mondja.
Szerintetek miért csinálja ezt?
Ha nem izgatná, akkor nem tenne ellene, márpedig elég DURVÁN ellene tesz a fogyókúrának. Mindegy, hogy mit mond, nem az számít, hanem az, amit tesz - márpedig minden tette azt mutatja, hogy nem akarja, hogy a felesége lefogyjon.
A többit leírtam.
Szerintem jobban tetszel neki teltebben.
Nekem a férjem kerek perec megmondta,hogy ha anno az ismerkedésünk elején sovány lettem volna,hozzám se szól,mert neki csak a telt,formás,gömbölyded nők tetszenek,számára az nőies.
kövér voltam, mint egy disznó.. aztán három év alatt lement 25 kg. a párom még mindig kövér, próbál etetni..de nem megy...mert bizony látja a különbséget...
aki eteti a másikat akarata ellenére, ott bizony sunyiság van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!