Anyu a tesómat jobban szereti, aki a szeretőjétől született, mit tegyek hogy ne essen rosszul?
Azért vagyok érzéketlen,mert elmagyaráztam,hogy mit éreznek a nők ilyen esetben?
Ne is haragudj,de ha nem tudod értelmezni amit írtam,akkor komoly gondok vannak veled.
A ne legyen gyereked szöveggel meg elkéstél és majd jusson eszedbe,hogy a másnak kívánt rossz rád fog visszaütni.Ebből is lesüt,hogy mennyire rosszindulatú vagy és még csodálkozol,hogy a saját anyád sem szeret...
További szép napot!
Te vagy a rosszindulatú, hogy azt élvezed, hogy leírod egymás után 5ször, hogy amit az anyu csinál, az teljesen érthető és azért érdemlem, hogy ne szeressen annyira, mert én az apámtól születtem. Majd remélem neked is valaki ezt mondja, ha el leszel keseredve, vagy a pasid lelép és születik mástól gyereke, akit jobban fog szeretni, mint a tiédet.
Igenis undorító a felfogásod, mert lehet, hogy te felnőttnek hiszed magad, de az nem ép, aki a szeretetét feltételekhez köti és igenis az ilyen embernek ne legyen gyereke, mert milyen példát mutatsz te neki? Szégyelld magad, hogy felnőtt létedre így gondolkodsz, én nem lennék képes a szeretetemet ahhoz kötni, hogy ki milyen. Remélem, hogy majd visszakapod a sorstól, mert te egy gonosz és végtelenül rosszindulatú ember vagy!
Én vagyok a beteg? Olvasd vissza a hisztis írásaidat és esetleg majd rájösz,hogy melyikünkben van a hiba.
Férjnél vagyok édes gyerekem,milyen kitalált történetekről papolsz?
Nagyon félreértetted az írásomat.Nézd meg,hogy hány olyan anya van,aki teljesen ugyanúgy szereti mindegyik gyerekét.Ilyen erővel senkinek se legyen? Igen,teljesen érthetőek Anyád érzései és ez nem az én felfogásom,hanem ha utánaolvasnál,akkor megértenéd.
Azért gonosz valaki,mert úgy érez,ahogy?
Azok ellen nem lehet tenni.Azt is odaírtam,hogy ha én így is éreznék,akkor nem tennék különbséget.Ezt nem olvastad,csak azt értetted ki a szövegből,amit akartál is érteni és ki vagy akadva,mert nem álltam be a sorba veled együtt szidni az Anyádat.Ilyen erővel minek tetted fel a kérdést? Undorítóan viselkedsz és ne csodálkozz,ha a végén teljesen magadra fogsz maradni.
Hagyjad utolsó, az ilyen azt sem érdemli meg,hogy vitába szállj vele, ez egy beteg ember sajnos. Férje, meg gyereke aztán tuti nincs, mert ilyen ember senkinek se kéne, max valami hasonlóan retardáltnak..plusz egy szülő nem ír ilyen ocsmány dolgokat egy gyereknek:/
Apu sajnos külföldön dolgozik 3 éve és csak félévente jár haza:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!