Apukámnak van egy felesége,1 éve házasodtak össze, nagyon jó volt idáig a kapcsolatuk, amig meg nem született a kishugom. Mi ennek az oka?
Nem lehet, hogy az asszony bevallotta neki, hogy nem is ő az apa?
Vagy csak egyszerűen nem akart gyereket?
Vagy még egyszerűbben, kivan az állandó bömböléstől?
Nem tudja elfogadni, hogy a picié az elsőbbség, a friss anyukát pedig lefárasztja a sok teendő a baba körül.
Férfiaknál sok esetben ez a gond, nem tudom, talán azt képzelik, a gyerekkel semmi teendő, csak nőnek maguktól, mint a dudva. Pedig rengeteg dolog van velük, és állandó készenlét.
Te mennyi idős vagy? Velük élsz? Esetleg te is be tudnál segíteni a picivel, neked is sok örömet okozhat - és főleg, tapasztalatot. Nem nagy dolgokra gondolok, csak mittudomén, kicsit figyelni rá, esetleg megtanulni pelenkázni, már az is nagy segítség.
De ugyanezt apud is megteheti, hiszen közös baba, közös felelősség, közös öröm.
1-eske
"Nem lehet, hogy az asszony bevallotta neki, hogy nem is ő az apa?
Vagy csak egyszerűen nem akart gyereket? "
Én is erre a kettőre tippelek.
K kari, aki privit írt, fogalmam sincs melyik vagy.
Erre reagálnék. Bizony természetesnek számít az, hogy nincs annyi időtök egymásra. Ne mondd már hogy nem. Megérkezik a baba, egy jó ideig ellaposodik a nemi élet (már csak egészségügyi okokból is, erre ne mondd már hogy nem!) és bizony a közös filmnézéseket is félbeszakítja a gyereksírás, szopizni kell, pelust cserélni, fáj a babuci pocija... Ez természetes. Olyan pár NINCS akiknek a baba születése után ugyanannyi idejük van egymásra mint előtte. Aki ezt mondja, az hazudik. Ez fizikailag lehetetlen. Nem mondtam, hogy ezzel megromlana a kapcsolat. Ez két különböző dolog, nem kell keverni a kettőt.
7
Már ne is haragudj, de egy 1 éves kisgyerek már nem újszülött. Már napi szigorú rendszerben van és nem szanaszét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!