Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apukámnak van egy felesége,1...

Apukámnak van egy felesége,1 éve házasodtak össze, nagyon jó volt idáig a kapcsolatuk, amig meg nem született a kishugom. Mi ennek az oka?

Figyelt kérdés
Apának mindig minden baj folyton veszekszik velünk, semmi nem jó neki, és a feleségét is sértegeti minden szarért, félek attól, hogy esetleg megcsalja. Nem tudom mi ütött belé komolyan.

#kapcsolatuk
2012. dec. 28. 17:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, valóban az a legsanszosabb, hogy apukád nem akart gyereket, csak engedett a feleségének a gyerekvállalás-témában... a másik gyakori lehetőség, hogy emberek az ellaposodó, rossz periódusba került kapcsolatukat akarják úgymond "megmenteni" a gyerekvállalással - na ez az, ami 99,99%-ban fordítva sül el, mert egy gyerek megszületése általában még a jó kapcsolatot is megviseli akkor is, ha mindketten várják, na ha ehhez képest a kapcsolatban eleve rossz periódus van, vagy csak az egyik fél erősködött a gyerekvállalás mellett, akkor szinte törvényszerűen szétrobban a kapcsolat.
2012. dec. 28. 18:47
 12/15 anonim ***** válasza:

9

Már nagy kislány vagy, és dicséretes ahogy szeretnél segíteni. Próbálj édesapáddal mennél több időt eltölteni és sokat beszélgetni, menjetek el sokat kirándulni, sétálni. Az neki is jót tesz.. kicsit kiszellőzteti a fejét..

2012. dec. 28. 18:48
 13/15 anonim ***** válasza:

11

Gyerekkel nem lehet megfogni egyetlen férfit sem és sosem lehetett.

2012. dec. 28. 18:49
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2012. dec. 28. 20:43
 15/15 anonim ***** válasza:

10-es:

Ne is haragudj, de ki beszélt itt 1 éves gyerekről??? Hol látsz te ilyet??? 1 éve házasodtak össze, de a baba korát nem írta le a kérdező.

A másik: Ha 1 éves gyerekről is lenne szó, szerinted én 1 éves gyerekről beszéltem? Olvasd már el vagy 10x-20x amit írtam, utána reagálj hülyeséget! Sok kapcsolat a baba születésével romlik meg, ÚJSZÜLÖTTRŐL beszéltem, nem tudom hol látsz te egy éves gyerekről akár 1 szót is. Legközelebb ne igyál annyit.

2012. dec. 28. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!