Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik 6-7 éve vannak kapcsolatb...

Akik 6-7 éve vannak kapcsolatba változott valamiben az életük/kapcsolatuk?

Figyelt kérdés
Összeköltözés,gyerek stb? Kort írjatok
2012. aug. 16. 07:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
persze .Mi kicsit előbb össze költöztünk mint 6-7 év:)Szóval együtt élünk,házasság még nem volt..de nem is nagyon akarok! Van 2 gyerekünk 5 éves fiú és 13 hónapos lány... 26/N vagyok párom 27/F
2012. aug. 16. 07:54
 2/17 anonim ***** válasza:
8 éve vagyunk együtt, 2 hét után költöztünk össze, van egy 2 éves kisgyermekünk, idén volt az esküvőnk. 31 éves vagyok, a férjem 42.
2012. aug. 16. 07:54
 3/17 anonim ***** válasza:

3.5 év után költöztünk össze, eljegyzés, házasság nem volt és nem is szeretnénk, szóval ez a tervek között nem is szerepel. Gyermek sincs még, majd kb. 3 év múlva tervezzük.

25/L 29/F

2012. aug. 16. 07:58
 4/17 anonim ***** válasza:
Persze.7 éve vagyunk együtt.1 év együttlét(félig együtt laktunk)után eladtam a lakásom és vettem/vettünk egy házat.Lassan 4 éves a kislányunk,júniusban volt az esküvőnk.34/N a párom ugyanennyi idős.
2012. aug. 16. 07:58
 5/17 anonim ***** válasza:
Miért kérded,ti álltok egy helyben?
2012. aug. 16. 07:59
 6/17 A kérdező kommentje:
6 éve hogy együtt vagyunk,se gyerek,se összeköltözés.Tegnap felhoztam neki lehet kifutok az időből,hogy gyerekem/gyerekünk lehessen.Mert most azért nem szülök mert nincs házam,aztán azért nem mert fizetem a hiteleket(kell még egy kis önerő hogy hitelt tudjunk fölvenni),aztán azért nem mert fel kell újítani a házat(néztünk ki egy párat).Erre az ő válasza hogy: ennyi.
2012. aug. 16. 08:09
 7/17 anonim ***** válasza:
Volt egy pasim,8évig volt egy nője,össze se költöztek,a csajszi jogosan kidobta.jelenleg 4éve van új nője,de vele sem tervez.
2012. aug. 16. 08:14
 8/17 anonim ***** válasza:
Az lemaradt,hogy én tavaly voltam a bnője ennek a srácnak.míg meg nem tudtam,h 3éves kapcsolata mellett 4hónapig velem is volt
2012. aug. 16. 08:16
 9/17 anonim ***** válasza:

6,5 éve vagyunk együtt.

Fiatalok vagyunk, jelenleg 22(L) és 29(F). (nekem nemsokára, neki nemrég volt a szülinapja)

Összeköltözést jövőre tervezzük, mert ő nem szeretne albérletbe menni.

Gyerek kb. 3-4 évre rá, de ha minden jól megy, előbb is.

2012. aug. 16. 10:18
 10/17 anonim ***** válasza:

Mi 6 éve vagyunk együtt.

1,5 évig anyósjelöltnél éltünk,de maga volt a pokol,utáltam ott lenni.

2 hónapja költöztünk el a szüleitől,2 faluval odébb,így ez a jelenlegi fennállás egyszerűen pompás mindkettőnknek.Nem tudnak annyira beleszólni a dolgainkba mint ezek előtt,és az igazság az,hogy mióta elköltöztünk anyósék még nem is voltak nálunk.Nem tudom miért?!Arra gondolok,hogy talán mert anyósjelölt úgy érzi,hogy :"elvettem a pici fiát"...és ezért nem is kíváncsi a kuckónkra,és rám.

Én néha szoktam menni hozzájuk,mert a faluban dolgozom ahol anyósjelölték élnek.

Akkor sem nagyon beszélgettem velük,és ők sem velem,míg ott laktunk náluk.

Az öltözködésem jobbnak mondhatnám mint míg anyóséknál éltünk,mert azért ott nem mertem egy kicsit sem kihívóbban öltözni,és festeni sem magam,mert anyósnak nem igazán tetszett.Mióta külön vagyunk,sokkal jobb minden!

Gyerek még nincs,de szeretnénk hamarosan.

Anyósjelölt védőnő,de egyszer ilyen kijelentése volt:"ha lesz unokája lesz,ha nem őt az sem érdekli".

23/N A párom 26/F

2012. aug. 16. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!