Akiknek jó a kapcsolatuk az apukájukkal, tényleg jól választanak párt, boldog párkapcsolatban élnek?
Sajnos én a "másik oldalon" vagyok. Rossz volt a viszony mindig is, és gondom is van a párkapcsolatokkal..
Viszont kíváncsi vagyok, hogy aki szereti és számíthat az apjára, az könnyebben boldogul-e a férfiakkal.
Mivel engem az apám nevelt fel,így ma is nagyon jó,és bizalmas kapcsolatban vagyunk. Én nem mondanám,hogy a párválasztásunkat befolyásolná. Az első férjem rossz választás volt. El is váltunk, sőt ha őszinte akarok lenni,nem is értem miért házasodtunk össze. A második férjem jó választás.
Egyébként 3 lány testvérem van(4-en vagyunk lányok,és apu nevelt minket) egyik lány testvéremnek sem sikerült az első házassága. A nővérem a harmadik férjét tartja igazinak..
Viszont egy valamit észrevettem magunkon. Mi anya nélkül nőttünk fel,így nem is igazán ismerjük az anyai vonzódást,anyai érzelmeket. A gyerekeink sem úgy élik át ahogy kéne.A nővérem például túl aggódós lett. Szinte rátelepedik a lányára, majom szerettek csüng rajta. Kicsinél még elmegy,de a lánya 24 éves. Én nekem fiam van. Én inkább vagyok a legjobb barátja akivel hülyülhet,csavaroghat,bulizhat. 20 éves és a keresztnevemen hív..Együtt motorozunk,és szokásos baráti bandával együtt túrázunk stb..
A kisebbik nővéremnek szintén fia van. Ő sem tud olyan igazi anya lenni. Feszélyezi ha a fia át akarja ölelni,és a nevelési döntéseket az apára hagyja,mert fogalma sincs mikor mi a jó..A húgom nem szült. Az a gond nálunk hogy egyikünk sem tanulta,érezte,tapasztalta az aranyközéputat amitől jó anyák lehettünk volna. Bizonyos értelemben jók vagyunk,csak másképp.
De a párválasztás nem függ a szülői kapcsolattól.
Köszi a válaszokat! Nagyon érdekesek!:)
21:19, Igazad van, lehet, hogy nem maga a választás múlik a szülővel való kapcsolaton, de az, hogyan boldogul benne az ember, már talán.
Legalábbis engem nemrégiben vezettek rá, hogy azt a dühöt, amit apám iránt érzek kivetítem a pasikra, anélkül, hogy tudtam volna róla. Meg eleve, megnyílni, megbízni is nehéz..
21:03, az a baj, hogy valahogy egyedül kell megbocsátanom, mert ahogy a második válaszoló eseténél, ő is alkalmatlan a beszélgetésre.:(
Nekem mindig nagyon jó volt a kapcsolatom az apámmal, sokat voltunk kettesben míg kicsi voltam. Boldog párkapcsolatban élek 3,5 éve. Viszont apa nem szereti a párom. :(
De van egy barátnőm akinek nagyon rossz a viszonya az apjával, utálja, nem törődött sosem vele az apja, és ettől függetlenül boldog a párkapcsolata.
Nekem jó volt a kapcsolatom az apámmal, aki amúgy alkoholista. És igen, én őt keresem a férfiakban, kivéve a piálást, mert azt meg nem bírom elviselni.
Ebből vannak is konfliktusok a barátommal, mivel apukám amúgy elég magasra rakta a lécet, nagyon jólelkű ember (volt józanon), és romantikus, szépen viselkedett anyukámmal, bármit megtett volna érte. Kár, hogy már elitta az agyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!