Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiknek jó a kapcsolatuk az...

Akiknek jó a kapcsolatuk az apukájukkal, tényleg jól választanak párt, boldog párkapcsolatban élnek?

Figyelt kérdés

Sajnos én a "másik oldalon" vagyok. Rossz volt a viszony mindig is, és gondom is van a párkapcsolatokkal..

Viszont kíváncsi vagyok, hogy aki szereti és számíthat az apjára, az könnyebben boldogul-e a férfiakkal.

2012. júl. 6. 20:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Volt sok rossz választásom, de azok szerencsére csak "járás" szinten voltak.

Apám nagyon jó ember és apa, tényleg nem tudok rosszat mondani róla, ha megfeszülök se.

A férjem szintén jó ember és jó apa (van már egy gyereke előző kapcsolatból és így látom apaként is viselkedni).

Ami viszont durva: szüleimhez néha járunk látogatóba, ők is nagyon szeretik a férjemet. Anyám pont múltkor mondta, hogy összekeverte a hangjukat. Aztán ahogy beszélgettünk tovább, rá kellett döbbennem, hogy apám személyiség-klónjához mentem hozzá.

Külső jegyekre nem igazán hasonlítanak (apám kreol bőrű, sötét szemű és hajú, szakállas, míg a férjemnek világítós kék szeme van és szőke haja), de belsőre tényleg mintha klónok lennének.

Még a rossz tulajdonságaik is egyeznek. Mindketten szétszórtak és néha már komikusan rohangálnak, mint a mérgezett egér, mert elkeverik a saját cuccaikat. Mindketten jó értelemben munkamániások, kicsit túlzottan is becsületesek és rettentően közvetlenek mindenkivel, baromi erős szociális ösztönnel.

Még az is stimmel, hogy lentről küzdötték fel magukat (apám parasztgyerek volt, a férjem meg panelos városi szegénygyerek) kitartó és becsületes munkával.

2012. júl. 6. 23:43
 12/16 anonim ***** válasza:

Sőt, ahogy gondolkodom tovább, mindketten kissé nőisebbek az átlagnál - viselkedés tekintetében. Gondoskodóak, háziasak.

Mondjuk apám technikai analfabéta, anyám szerelt mindent, a férjem viszont ért ilyenekhez is. De főzni is jól tud, takarítani se derogál neki.

Apám is kissé elfogult velem szemben (könnyen ellágyul és engedékeny, anyám volt az ellenpont, aki a majomszeretet kicsit visszafogta, hogy legyek elkényeztetve), férjem szintén ilyen a lányával, ha csak sofőrnek kell, akkor is ugrik és megy.

2012. júl. 6. 23:46
 13/16 anonim ***** válasza:

érdekes kérdés, viszont általánosítani nem lehet.

itt van az én példám: apámnak tudom a nevét, meg azt, h hogy néz ki, nagyon bizalmas viszonyom sosem volt vele, nem is igazán jönnénk ki. korán le is lépett, szóval nem is nevelt.

ennek ellenére a párom egy igazi főnyeremény. komolyan, nála jobbat elképzelni sem tudnék. és ezt nem a szerelemtől elvakulva írom, már 4 éve együtt vagyunk, 3 éve együtt élünk.

nem attól tanul meg egy ember bánni a férfiakkal, hogy milyen a viszonya az apjával, hanem hogy milyen neveltetést kapott, milyen hatások érték.

én csupán annyit tudtam, hogy milyen szempontok a fontosak párválasztásnál.

2012. júl. 7. 00:12
 14/16 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de nekem nagyon nem jó a kapcsolatom apámmal, mégse nyúltam mellé párkapcsolatilag!

Ne aggódj, ettől független neked is bőven lehet jó kapcsolatod!

2012. júl. 7. 08:23
 15/16 anonim ***** válasza:

Hát én jó párkapcsolatban élek,apummal is jó a kapcsolatom.

Bár szüleim nem szeretik a párom,így csak egyedül járok látogatóba.

De apum áldott jó ember,anyumnak mindig segít,nekem is segített mindig,ahogy csak tudott.

2012. júl. 7. 09:15
 16/16 anonim ***** válasza:
sztem se lehet általánosítani.Nekem jó a kapcsolatom apummal,az elvárásaim elég nagyok a pasik irányába,mivel ő nekem elég erős férfikép.Épp ezért lesz sztem nehéz megtalálnom a páromat. Mondjuk van olyan barátnőm,akinek az apja iszik,ő mindig rossz párokat fog ki magának és nincsenek túl nagy igényei pasik terén.Egy másik bnőmnek sem lehet túl erős férfiképe,az apja ott hagyta őket,egy kocsmázós,tahó alak a barátja és odavan érte.
2013. nov. 27. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!