Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoknak mi volt fura egy párkapcsolatban akik 20 éves koruk után találtak párt?
Nekem teljesen megszokott hogy mindig is barátnő nélkül voltam. Nem mondom hogy jó így, én is szeretnék barátnőt de nem tudom hogy hogyan osztanám be a szabadidőmet, beszélnék e vele minden nap, találkoznék e vele minden nap.
Azt se tudom mik az alapvető dolgok egy párkapcsolatnál.
Már nem tudom, hogy mi volt fura. Inkább az ismerkedési dolgok, nem a párkapcsolat. Amikor ráébredtem, hogy hogyan gondolkoznak a nők. Vagy, hogy miért nem jöttem rá erre eddig.
Az is fura volt, hogy én is tudok jó lenni náluk. Hogy szeretnek.
Semmi sem. Ment minden, mint a karika csapás (21 voltam).
23/N
Nekem voltak barátnőim tinikoromtól fogva. Volt, akinek az első voltam úgy, hogy ő 24 volt. Én szemszögemből az volt furcsa, hogy még sok szituációt nehezen kezelt, mert még nem élt át. De türelmes voltam vele. Huszonévesen az egyetemista korszakomban még másképp álltam hozzá, akkor már nem a tinis tapasztalatszerző, hanem a szexuális kapcsolatok érdekeltek. De aztán jött egy 37 éves nő az életemben, amikor 24 voltam, furcsa szituációk, amelyeket nem tudtam kezelni, de rengeteget tanultam tőle, amit most egy boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban hasznosíthatok.
Nem ciki, ha valaki későn érő, az új, sokszor extrémnek tűnő dolgok miatt lehetnek furcsa érzések, de türelemmel kezelhetőek. Minden kapcsolat vagy annak hiánya tanít valamit az adott életszakaszokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!