Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik 6-7 éve vannak kapcsolatb...

Akik 6-7 éve vannak kapcsolatba változott valamiben az életük/kapcsolatuk?

Figyelt kérdés
Összeköltözés,gyerek stb? Kort írjatok
2012. aug. 16. 07:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

6 és fél éve vagyunk együtt, ebből 3 éve házasok, ikreink másfél évesek. Mindketten 33 évesek vagyunk.

Kérdező, ha ennyi idő alatt nem volt igény még összeköltözésre sem, és nem tesztek lépéseket a közös jövőre, nem terveztek szóban sem együtt, és a párod ennyire elzárkózik, az önmagárért beszél, nem kell lefordítani...

Sajnálom, régi időkből nekem is vannak ilyen tapasztalataim... el kéne dönteni, hogy valóban egy pár vagytok-e, és ennek miféle szeretet-szerelem az alapja. Ha úgy áll a helyzet, lépj ki belőle minél előbb, így esélyt kapsz arra, hogy hozzád illő, családra vágyó párra lelj, és ő is találhat magának megfelelő lézengő csajt.

2012. aug. 16. 11:19
 12/17 anonim ***** válasza:
12 éve vagyunk együtt, kb. másfél év után költöztünk össze, 2 éves múlt a kislányunk. Nem vagyunk házasok, de eljegyzés volt. 35N és 40F
2012. aug. 26. 18:21
 13/17 anonim ***** válasza:
Igaz Én csak 5 éve vagyok együtt a párommal,de 1 év után összeköltöztünk,3 éve házasok vagyunk,és lassan egy éve,vettünk egy házat közösen.34/N
2012. aug. 26. 18:23
 14/17 anonim ***** válasza:
Most lesz 7 éve hogy együtt vagyunk. 2 éve költöztem hozzá, gyereket 1 éve tervezünk de még nem jött össze. Házasságot nem tervezünk. Ő 35 éves én 26L.
2012. szept. 6. 13:47
 15/17 anonim ***** válasza:

Mi bő 2 éve vagyunk együtt.

1,5 hónap után összeköltöztünk,

6 hónap után esküvő

1,5 év után vettünk egy házat,

most pedig jön a baba, épp most derült ki. :-)

2012. szept. 6. 14:06
 16/17 anonim ***** válasza:
1 év után házasodtunk és költöztünk össze. 5 év után új lakás + jött az első baba. 10 év után a második baba.
2012. szept. 6. 14:26
 17/17 anonim ***** válasza:

6 és fél éve vagyunk egyutt. Egy év után eljegyzés, rá fél évre hitelre megvettuk a kozos házunkat. Most másfél éves a kislányunk. 6 hos terhes voltam, amikor osszeházasodtunk

(5 éve voltunk egyutt).

25N -32F

2012. szept. 6. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!