Anyu a tesómat jobban szereti, aki a szeretőjétől született, mit tegyek hogy ne essen rosszul?
Az érzései teljesen érthetőek,csak nem kellene hangoztatnia.
Sajnos bármit is teszel,téged soha sem fog annyira szeretni,mint a testvéredet.
Ha nem tudod elfogadni (ez is teljesen érthető) akkor felnőtt korodban ritkán fogod látogatni és majd te egyformán fogod szeretni a sajátjaid.Mást nem tehetsz ellene.
Ej de igazsagtalan dolog nemszeretve érezni magunkat, amikor a fejunkhöz vagjak, h nem megfelelö ember gyereke vagyunk, mennyire tud fajni, mikor a gyerek szeretet var es jogosan mert ö nem ölet meg senkit es nem tehet semmiröl. Nagyon lelketlen az ilyen anya es felelötlen. Ha megszülte , szeresse mert az ö retkes izejeböl jött ki es az ö dönteseböl.
Lelketlenseg, ugyanakkora mint valaki fejehez vagni, hogy zabigyerek stb
Ha egy gyilkos gyerekét szülöm meg, szeretem mint a szemem fenyet mert az enyem es en akartam a vilagra hozni
"Anyukám terhes lett az akkori szeretőjétől és megszületett a tesóm"
Szép családmodell, nagyszerű példával jár a gyerekei előtt...
Te nem sokat tehetsz, maximum azt hogy tudatosítod magadban hogy te egy apától születtél, nem egy szeretőtől.
Azért érthetőek,mert a szeretőjét jobban szerette,mint apudat.
Ne kerülj olyan helyzetbe,de ha te is belekerülnél,akkor magadtól is megértenéd.
Sajnálja már,hogy apudnak szült és rá emlékezteted.
Én is imádni fogom a fiamat,de ha az exemtől lett volna gyerekem,azt nem szerettem volna annyira.Ez érzelmi kérdés.Az más dolog,hogy ha így jártam volna,akkor vigyáztam volna,hogy a másik gyerek ne vegye észre,de belül éreztem volna,hogy a másikat jobban szeretem.Ezért teljesen érthető,csak nem igazságos a viselkedése.
Nyugodj meg kislány,sokat kell még tanulnod az élettől.
Normális választ adtam,te pedig nekem estél.A stílusod miatt nem vagy szerethető,teljesen egyet értek Édesanyáddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!