Ti hogyan döntenétek? Mit csinálnátok?
Nincs lelki problemam, ismerem a ferfiakat, az ember otthagyja ertuk a gondba, bajba az idös szüleit, hogy aztan egy ferfinek legyen az ingyencseledje akit majd kipakol a draga ferje 15 ev hazassag utan az utcara! Hogy vegre egyutt lehessen a fess 23 eves kolleganöjevel "mert megerdemlem ennyi munka utan, egyszer élünk" felkialtassal.
Nem szabad egy ferfihoz, egy ferfival es egy ferfiert elköltözni es magunkat neki kiszolgaltatni, én ezt tanultam meg a 36 éves fejemmel, nem vagyok mar 18 éves mint ti!
20: Nem, nem értem.
16 óra után nincs tömegközlekedés?
És bicikli?
És nem lenne érdemes venni neki egy kis robogót? (120E Ft...)
És a telekocsi-rendszert sem ismeritek?
??? Nem tudom, miért sok a 130 km... meg azt se, hogy miért csak abban gondolkodol, hogy naponta ingázzon, lehet kétnaponta is. Szállást biztosítanának neki ingyen?
MEnnyivel többa fizetése? Mert nem megy el a többletköltségekre annyi?
Nem írtad le, milyen a közlekedés, vonat vagy busz, és meddig van?... Szerintem éjfélig van.
A biciklit lehet vinni vonattal, és a rövidebb szakaszon tekerni.
És a telekocsit tekintetbe sem vetted, csak leragadtál az egyik verziónál.
Azt nem lehet tudni, hogy 8 vagy 16 órát kell egy nap dolgozni?? Hát milyen munkahely ez? Hány órára szerződik?
Olvasd el a munka törvénykönyvét, mert napi 16 óra tuti törvénytelen heti 5 napig, még 2 egymás utáni napon is.
Ha meg 5 napig 16 órákat dolgozik, úgyis mindegy, hogy ott laktok-e, mert úgyse találkoztok, csak mindig alva lát titeket.
De ez tök irreális ám, hogy 65 km miatt költöznötök kéne.
"Jobb esetben is másfél óra oda, ugyanannyi vissza."
Az sokmindentől függ.
Ha a megállónál laknak és a munkahely is megállónál van, akkor max. fél óra.
Telekocsival 45 perc.
A budapestiek sokkal többet utaznak időben a munkahelyük és a lakásuk között, csak szólok.
"Akkor még nem számoltam bele a buszhoz/vonathoz történő eljutást. Ez megint idő, esetleg még bérlet is. A munkába jutás is bérlet köteles; nem is kevés."
Hát a munkáltató köteles téríteni a munkábajutás költségét.
ÉS ezt se vetted tekintetbe:
"És nem lenne érdemes venni neki egy kis robogót? (120E Ft...) "
Ingázáson felesleges gondolkodni, ha nincs autó!
Egy felnőtt bérlet 65 km-re 50.000 ft, tehát oda az egész előléptetéssel járó jó fizetés is körülbelül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!