Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a férjemet...

Hogyan vegyem rá a férjemet sértődés nélkül?

Figyelt kérdés

Olyan típusú munkakörben dolgozom, ahol napi 10 órában készenlétben állok, aki épp belép, telefonál, azzal foglalkozni kell, odafigyelni rá.

Estére már csak arra vágyom, hogy belemélyedhessek bármibe és ne szóljanak hozzám legalább 1-2 órán át.

A férjem nagyjából akkor ér haza, amikor én. Ha mesél valamit, nem egyszerre mondja végig, hanem szaggatottan. No meg sokszor hangosan magában beszél - ilyenkor is odafigyelek és nem mindig derül ki, hogy hozzám szólt vagy csak hangosan gondolkodik.

Illetve gyakran csinál olyat is, hogy valamit olvas a gépén (a monitort nem látom) és megkérdezi, hogy "ez hol lehet ezen a weboldalon?". Miközben én is annyit tudok tenni, hogy odamegyek és végigbogarászom a weboldalt, pont ahogy ő tehetné.

Gyakorlatilag úgy érzem magam esténkén, mintha még mindig dolgoznék, pár percenként "kiránt" abból, amivel épp foglalkozom. Próbáltam ezt így, ahogy van, elmondani, de csak a sértődésig jutottunk.

2013. márc. 21. 17:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor nekiállok pakolászni, mosogatni, de valami szuper zenével a fejhallgatómban :) Ez teljesen kikapcsol. Persze előtte beszéld meg vele, hogy most neked egy óra nyugi van.
2013. márc. 21. 20:16
 12/15 anonim ***** válasza:
64%
Én abban sem vagyok biztos, hogy neked mondja a hűtőnél, hogy "na mit egyek". Inkább csak hangosan gondolkodik. De ha ennyire zavar nem reagálsz rá és kész. Ne legyünk már ennyire életképtelenek.
2013. márc. 21. 20:39
 13/15 anonim ***** válasza:
Csak mond meg szépen,hogy drágm,hazaérkezés után 1 óra csendespihenő.
2013. márc. 22. 09:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Nos, a megbeszélést már megpróbálta a kérdező. Minek írjátok le újra? Ezzel nincs előrébb, mert mintha a falnak beszélne. Más tanács kell neki.
2013. márc. 22. 17:57
 15/15 anonim ***** válasza:

biztos, hogy én is lefeküdnék egy órára

csak akkor tudatosulna benne, hogy most tartson csendet.

volt már olyan, hogy pizsiparti után illedelmesen hallgattam mást, de aztán bealudtam. a szervezet megkövetelte az alvást.

szerintem te is néha engedd el a füled mellett.

ha fontos, majd úgyis odajön, vagy megismétli...

2013. ápr. 30. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!