Jogosan esett rosszul?
Velem anyám ugyanezt csinálja, pedig 10 évvel idősebb vagyok nálad. Folyton nyaggat, hogy tanuljak meg főzni, de ha próbálkozok, kóstolás nélkül kiröhögi.
Szerintem így érzi fontosnak magát. Ha megtanulok főzni, azt hiszi, már semmire nem kell nekem, nincs mit átadnia, ez az utolsó tudásmorzsa. Nagyiddal is hasonló lehet.
A nagyanyádtól elég ronda dolog volt, de lehet, hogy csak vicces akart lenni.
A helyedben nem foglalkoznék az ilyenekkel, hanem csak azért is megsütném, és amikor izlik neki, akkor emliteném meg, hogy EZ volt a macskakaka...
Nem volt valami kedves tőle... De ne hagyd, hogy elvegye a kedved. Sütni, főzni egyébként is akkor tanulsz meg, ha rutint szerzel benne, úgyhogy próbálkozz csak minél többször. Aki macskakakának gondolja, az meg ne egyen belőle...
Ja, és úgy ahogy írták, sajnos az anyukák, nagyik sokszor nem tudják feldolgozni, ha már a konyhában sem kell a tanácsuk, iránymutatásuk, úgyhogy a legjobb dicséreteket valószínűleg nem tőlük fogod kapni...:)
Nekem is elvette anya az életkedvem a sütéstől, főzéstől. 14 voltam, amikor 2 órán keresztül üvöltött velem, mert rosszul szórtam a sütőport. Mit lehet azon rosszul szórni??? Ciki, nem ciki, nem tudok 18 éves lány létemre rendesen főzni, sütni, mert abból csak baj van. Anya annyira rendmániás, hogy többször égettem oda valamit, mert takarítottam félelmemben, hogy mi lesz, ha meglátja... Hála istennek anyósjelöltem nagyon jó tanár, sokat sütünk, főzünk együtt a fiúknak, azóta anya meg csak puffog, mert van olyan, amit sokkal jobban csinálok nála, de nem vagyok hajlandó a receptet elmondani.
Ne foglalkozz vele, vágj vissza legközelebb, tuti ügyes leszel. :) 18L
Pánikra semmi ok nőtársaim!
Majd ha különköltöztök, akkor megtanultok főzni, és úgy, ahogy nektek tetszik.
Én a nulláról kezdtem, és az internetről szedtem le recepteket. Tiszta Stahl Judit lettem azóta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!