Merjek lépni ebben a helyzetben? A magyarázat alul.
6 éve vagyunk együtt párommal, de nem élünk együtt, még tanulunk... Én mondjuk dolgozom mellette. 23 éves mindkettőnk. Én érettebb vagyok mint a párom, én vagyok a nő, lehet ezért...
Lassan arra vágynék, hogy komolyra fűzzük a kapcsolatot, eljegyzés, esküvő, összeköltözés, megvan a ház is hozzá...
De vele ez még nagyon távolinak tűnik, hiszen nem melózik még mindig, a szüleivel is él...
Van egy srác, aki régen nagyon tetszett nekem, mostanában találkoztunk, a munkám kapcsán...
Nem volt józan, de úgy "tűnt" nyomulni próbál...
Nekem nagyon tetszik most is.
Ti mernétek lépni? Tudom, hogy ez nem biztos, több kell egy kapcsolathoz, de, ha együtt vagyok a párommal nem nagyon tudnám őt azzal elárulni, hogy megcsalom.
Ez a srác egy évvel idősebb, melózik, de egy a baja, szeret inni.
Mostani párom nem iszik, szinte soha és nagyon szeretem, de a tétlen lustasága megőrjít már...
Azt hozzá kell tennem, hogy egy suliba járunk, egy vonattal... És eddig egymást segítve tanultunk. Ez is nehezíti az elválást!
Ti mit tennétek? Várjak még? Érdemes lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!