Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Merjek lépni ebben a helyzetbe...

Merjek lépni ebben a helyzetben? A magyarázat alul.

Figyelt kérdés

6 éve vagyunk együtt párommal, de nem élünk együtt, még tanulunk... Én mondjuk dolgozom mellette. 23 éves mindkettőnk. Én érettebb vagyok mint a párom, én vagyok a nő, lehet ezért...

Lassan arra vágynék, hogy komolyra fűzzük a kapcsolatot, eljegyzés, esküvő, összeköltözés, megvan a ház is hozzá...

De vele ez még nagyon távolinak tűnik, hiszen nem melózik még mindig, a szüleivel is él...

Van egy srác, aki régen nagyon tetszett nekem, mostanában találkoztunk, a munkám kapcsán...

Nem volt józan, de úgy "tűnt" nyomulni próbál...

Nekem nagyon tetszik most is.

Ti mernétek lépni? Tudom, hogy ez nem biztos, több kell egy kapcsolathoz, de, ha együtt vagyok a párommal nem nagyon tudnám őt azzal elárulni, hogy megcsalom.

Ez a srác egy évvel idősebb, melózik, de egy a baja, szeret inni.

Mostani párom nem iszik, szinte soha és nagyon szeretem, de a tétlen lustasága megőrjít már...

Azt hozzá kell tennem, hogy egy suliba járunk, egy vonattal... És eddig egymást segítve tanultunk. Ez is nehezíti az elválást!

Ti mit tennétek? Várjak még? Érdemes lehet?

2009. szept. 16. 22:38
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Egyik pasi sem az igazi. Még nagyon fiatal vagy, lépj ki a régi kapcsolatodból ha érzed nem jó. Most van rá a legjobb esélyed hogy találj magadhozvaló fiút. Azt aki iszik pedig kerüld el. Egyáltalán miért kell, hogy mindenáron legyen fiúd? Néha szükség van magányra, hogy rendezze az ember a dolgokat és nyitott legyen az újra.
2009. szept. 21. 08:55
 22/32 anonim ***** válasza:
22%
de bírom ezt a "pina fitogtatás": szeretem, de azért a másék csávónak is széttenném a lábam....
2009. szept. 21. 10:16
 23/32 anonim ***** válasza:
38%
Ilyen emberek kezébe diplomát adni mint a kérdező.......... B@zdmeg te meg vagy áldva a munkahellyel meg a keresettel. El sem tudom képzelni milyen csökkentett értelmű liba lehetsz, ha állandóan csak ezek járnak az eszedben, ha 1212312 millát keresne akkor már egyből jobb pasi lenne mi? A 7:41-esnek tökéletesen igaza van, még elég finoman is fogalmazott. Miért kellene dolgoznia mikor a szülei eltartják, nem tehet arról, hogy téged nem tudnak. Kíváncsi vagyok te dolgoznál-e mellette, ha pénzes szüleid lennének (amire egy anonim fórumon a válasz gondolom: HÁT PERSZE!) Utálom, az ilyen lányokat, akik, ha nincs probléma generálnak egyet, minden mondva csinált indokkal, amire nem is lehet értelmes választ adni. A végén kiderül, hogy valójában azért volt/van szükség erre, mert már nem is szereted, esetleg unalmas. Persze, ha dolgozna, akkor az lenne a fő problémád, hogy miért nem 1 centivel nagyobb a farka (másik oldalon, gondolom a barátodnak nincs mit elfogadnia, mivel TE vagy maga a tökély). Mindig is azt kívántam nők terén, hogy csak ilyen típussal ne fussak össze. Mert ettől még egy rib@nc pláza cica is jobb. Azt meg dugod veszel neki egy ékszert és csendben van. Szerinted most bunkó vagyok? Helyes, végszóra azt kívánom neked: remélem a következő pasid egy kőbunkó sokat kereső valaki lesz, aztán majd meglátjuk hány nap múlva futsz vissza a régi unalmas barátodhoz, hogy kisírd magad a vállán. Szánalmas.
2009. szept. 21. 10:38
 24/32 anonim ***** válasza:
73%
10:16 és 10:38 is én vagyok, csak az első válasznál nem olvastam a kommenteket....
2009. szept. 21. 10:38
 25/32 A kérdező kommentje:

A segítő szándékú, normális hangnemű válaszokért továbbra is nagyon hálás vagyok!

A kettő utolsó választ adónak meg csak annyit írnék, hogy: ...!

Szóval semmit!

2009. szept. 21. 11:23
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
egy éretlent lecserélnél egy jövőbeli alkoholistára? ha komoly kapcsolatot akarsz szakíts a mostani pároddal, és keress valami harmadikat, de az ne szeressen inni:) különbség van aközött, hogy valaki iszik e néha néha vagy szeret inni. ha már most szeret, akkor később is szeretni fog, esetleg jobban az idő előrehaladtával.
2009. szept. 21. 14:27
 27/32 A kérdező kommentje:

Ez a kérdés nagyon elment a másik, inni szerető srác irányába...

Pedig nem ő a lényeg, hanem a mi kettőnk kapcsolata!

2009. szept. 21. 21:13
 28/32 anonim ***** válasza:

Szia!

A mostani párod egy lusta alak, és a szülei miatt az, mert elkényeztették! nos, egy ilyen elkényeztetett alak aki mindent megkap, tőled is elvárja majd a teljes kiszolgálást!

Hidd el nekem is volt ilyen anyuci kedvence, még a sz@ros gatyáját sem tudta kimosni, gyorsan lapátra is tettem!

Hidd el, ha összeköltöznétek, csinálná a lustaságát tovább. Csak nem a szülei lennének a csicskák, hanem te.

Nagyon igaza volt az egyik hozzászólónak, hogy ha egy pasi piázik, nincs kötelességtudata, lusta és egoista (bármiféle értelemben) inkább hanyagold őket!

Még csak 23 éves vagy? Inkább legyél egyedül és keress egy normális (nem tökéletest) férfit!

De anyuci elkényeztetett kicsi fiacskája-típust(lusta, egoista, önállótlan) hanyagold!

2009. szept. 22. 10:11
 29/32 anonim ***** válasza:

Csak azért, mert már csak szeretet van, nehogy otthagyja az ember a párját! Őrületesen jó a szex? Ez azért azt mutatja, hogy nincs nagyobb probléma! A kommentekből az derül ki nekem, hogy ezt a srácot nem kéne otthagyni.

Én vagyok az, aki a listát írta, miféle férfiakkal nem szabad kapcsolatot kezdeni, ha jót akar az ember. Én ezzel szűrtem a körülöttem lévő pasikat, és bizony 80-90 %-uk kiesett! 3-4 közül tudtam csak választani, és nagy áldás, hogy köztük volt a férjem, akibe őrülten szerelmes lettem. 15 éve élünk jó házasságban.

Magyarán nem igaz az, hogy százával jönnek-mennek a jobbnál jobb pasik, és bármikor találunk magunknak jobbat a jelenlegi helyett. Ha nincs nagy baj, a meglévőket orvosolni kell. Tisztázd vele, mik a szándékai, beszélgess le vele arról, miért nem akar munkát vállalni (de ne vond ezért felelősségre). Ha tudod, fogadd el olyannak, amilyen.

Ha meg arra jutsz, hogy valóban nem ő az igazi (de nem felszínes okok vagy romantikus ábrándok alapján), akkor szakíts. De ahogy Virág elvtárs mondaná: a többi férfi sem habostorta.

2009. szept. 22. 11:41
 30/32 A kérdező kommentje:

A párom tényleg anyuci kicsi, féltett, elkényeztetett fiacskája...

És tényleg! Tőlem is azt "várja el", mint amit az anyukájától megkap. Csak néha eszmél, hogy én nem azért vagyok, hogy... pl. pakoljak utána, ágyat igazítsak... stb.

Szeretem, jó nagyon a szex, talán jobb, mint valaha...

De nehéz e fölött fejet hajtani, hogy nem dolgozik, ergo nincs pénze, sőőt, van, hogy ÉN adok neki. Hogy miért? Mert szeretem és ha neki volt és nekem kevés ő sem sajnálta tőlem az övét, csak sajnos ez volt kevesebbszer, vagy inkább nem sajnos!

De van még egy nagy gond!

A családom nehezen tolerálja, hogy már évek óta egy "ilyen" fiúval vagyok. Más embert szánnának nekem, aki érettebb és van egzisztenciája...

De én azzal nyugtatom magam: Majd ő is érettebb lesz az idő múltával, az egzisztenciális háttér meg egymás segítségével gyorsabban megteremtődik...

Szóval...

Másik pasi...

Nem merek belevágni!

Csak a zűrös, vagány, piálós (hétvégén, buliban) srácok vonzanak, de nagyon!

Szóval ezért jobb egy lusta, de higgadt, nyugodt srác, akit még ráadásul szeretek is...

Vagy nem?:S

2009. szept. 22. 21:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!