Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is feltűnt, hogy a...

Másnak is feltűnt, hogy a legigényesebbnek tűnő lányok/nők a legigénytelenebbek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

4 éve lakok egy albérletben, különböző lakótársakkal. 5-ből 4 esetben, amikor jöttek a házat megnézni nagyon tip-top-nak tűntek a lányok, de sajnos nem "hozták" a hozzájuk fűzött reményeket. Azt hinné az ember, hogyha meglát egy szép csinos nőt, az nem csak magára ad, hanem a környezetére is. De nem.

A takarítás fogalma a két lakótársamnak nagyon távolinak tűnik. Találtam már taknyos papírzsebkendőt az ebédlőasztal közepén, használt fültisztítópálcikát a folyosón és még sorolhatnám. Próbáltam velük diszkréten közölni, hogy lassan megesznek minket a csótányok, de mintha a falnak beszélnék. A legrosszabb az, hogy a reggeli smink+hajbödörítés mindkettőnek megvan, de csak idő kérdése és új háziállataink lesznek.

A legfurcsább az, hogy amikor meglátja őket az ember, olyanok, mintha a Cosmo-ból léptek volna ki, itthon viszont olyanok a körülmények, mint a Fedél nélkül-ben.

2013. márc. 19. 09:15
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
73%

Úristen, mik vannak - most olvastam az eddigi válaszokat is.

Sosem értettem, miért hagyják az emberek a ruhákat a földön, vagy esetleg a nedves törölközőt. Csomó bogár (pl. ezüstös pikkelyke és pinceászka) bejön a szobába és alábújik! Meg egyébként is, ha piszkos nem tárolom a szobában, hanem egyből a szennyesnél veszem le és teszem is bele, a baktériumok miatt.

És tisztasági betét csomagolás szétdobálva?! Basszus, el sem hiszem, hogy ilyen nők vannak. Én egyszer hagytam elől a tampon csomagolását (az csak egy gyűszűnyi kis átlátszó celofán-szerűség), vagyis kidobtam a kukába, csak mivel a kuka műanyag így néha vonzza ezt a kis nejlont és nehéz beledobni, mert hozzátapad. Csak este vettem észre, de akkor is 2 napig szégyenkeztem miatta. Pedig a férfi ismerősöm valószínűleg észre sem vette. :D Vagy ha mégis, lehet azt sem tudta mi az. :DD

2013. márc. 23. 19:30
 32/37 anonim ***** válasza:
92%

A nővérem egyszer a használt (=véres) tamponját hagyta a mosdókagylón (csaptól kb 1 cm-rel)!!! Pedig már akkor 28 volt én meg 25, de akkor is elfogott a hányinger... anyámék meg arra a helyre szokták tenni a szappant (most már nem) (ez otthon történt hétvégén)

szerintem normális ember nem oda teszi mikor kiveszi...

Aztán bementem mert beszélgettek, megkocogtattam a vállát és mondtam neki hogy 4 szemközt kellene beszélnünk MOST! Ő erre nem volt hajlandó, még egyszer szóltam neki, akkor sem állt kötélnek, majd azt mondtam neki jó hangosan, hogy te akartad és kifakadtam, hogy most azonnal húzzon be a fürdőbe és dobja el a véres tamponját amit a csap mellé tett, mert annak nem ott a helye... erre meg még ő volt kiakadva, hogy szólni mertem... :DDDDD

2013. márc. 23. 19:57
 33/37 anonim ***** válasza:
93%

Ja egyébként elmesélek 2 érdekes történetet:

Egyszer 2 hétre mentünk osztálykirándulásra. Biszex nőként nagyon vártam, mert 2-3 lány kivételével az összes többi (kb. 20) mind plázacica, vagy egyszerűen csak szép lány volt. :-D

De azt a kiábrándulást!!!

Pl. reggel mentem be a mosdóba, erre a wc-papír tartón ott a betét. Kiszólok, hogy ki hagyta ott a betétet, semmi válasz, gondoltam mindegy. Aztán fogat szerettem volna mosni, de valaki ott hagyta bedugva a hajszárítót, ami be volt rakva a vizes mosdóba. Este már tele volt hajszállal és fogkrémmel (nem én általam :D) a "mosdópult", sőt még szárazsamponnal is le volt szórva a széle. A zuhanyzóról ne is beszéljünk, a zuhanyfüggönyt leszakították, aztán nem tudták visszarakni, mert nem értették, mi fogja oda. Pár csipesz bakker!!! A zuhanytálca mellett és a helyiségben legalább 4 centi víz állt, mert abban kellett lépkednem.

A közös részen, ahol ettünk állandóan ott hagyták a kajájukat és a piszkos edényeket, jöttek rá a legyek, darazsak.

Aztán ott a szoba (egy nagy kétszintes szoba volt emeletes ágyakkal, mindenki egy térben volt). Az ágyban ettek, ráadásul mindent szétszórtak. Csokis és lekváros kekszek között kellett átgyalogolnom, hogy eljussak az ágyamig, ahová valamelyik ribi ledobálta a ruháit. Szóval iszonyú volt. Sokan éjszakába nyúlóan buliztak, és fontosabbnak tartották leinni (és megb@szatni) magukat, mint lezuhanyozni. Még szerencse, hogy nyár volt és nyitva lehetett az ablak egész éjjel, mert borzalmas izzadtságszag volt időnként!

A többire szerencsére már nem emlékszem...

A másik eset:

Továbbképzésre mentünk a cégtől. Minden munkatársam férfi, és mivel csak én vagyok nő nem szoktunk nekem külön szobát kérni. Fiatal, 20-35 közötti heteroszexuális férfiakról van szó, mégis együtt főztek esténként, vagy rendeltek, de mindig meg volt terítve és ki volt szedve a vacsora mindenkinek. Ha használtak valamit elrakták, a koszos ruha sem hevert soha szanaszét. Az öltönyök, ingek vállfán! Én nem is vittem vállfát (azt hittem lesz), de az egyik pasi hozott tartalékot is, ő adott kölcsön! :D

A mosdóban is tisztaság volt, egy szőrszálat nem lehetett találni még borotválkozás után sem. Egyszer piszkos volt a tükör, olyan hisztit levágtak, hogy nem lehet tisztességesen megfésülködni benne, hogy hihetetlen! Mivel nem tudtuk ki mocskolta össze együtt takarítottuk.

Mondjuk működött is a rendszer, mert ha valaki hagyta megromlani az ennivalóját a hűtőben akkor zengett az épület, hogy "Haver, komolyan?! Rohad ez a sz.r a hűtőben! Mi van már?" aztán egy laza mozdulattal kivágták, ha kellett volna még neki, ha nem. :D

Szóval totál le vagyok döbbenve, hogy nők így képesek viselkedni. Még ha nem adnának magukra se, akkor azt mondanám nem meglepő, de így, hogy amúgy kb. 10 pontos csajok...

Egyébként szerintem úgy lehet összehozni, hogy mindent elpakolsz magad után, a takarítást pedig beosztod. Mindig elvégzel egy keveset, amikor ráérsz. Én is órákig készülődöm, mielőtt megyek valahová, de itthonra nem sminkelek és a hajamat is csak összefogom, vagy hajpántot rakok fel. Ha sok a munkám nem takarítok hetekig (üres dobozokat, zsebkendőket 5 perc alatt beszórom a szemeteszsákba és kidobom, de fel nem mosok vagy hasonló), de mivel elpakolok magam után, vagy ha mondjuk kiöntöm a tejet azt rögtön feltörlöm, így nem vészes akkor sem. Jó, mondjuk a por összegyűlik, de azt el lehet távolítani utána vizes ruhával.

2013. márc. 23. 20:21
 34/37 anonim ***** válasza:

33-as,

Nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen férfiakkal volt tapasztalatod.

Nekem nagyon sok ellentéteset sikerült összehozni.

Én sem vagyok egy magy pedáns, de mégis, amikor párom munkahelyén benyúltam a hűtőbe hát kábé minden mászott, csak férfiak dolgoznak együtt. Párom mondta már e, ő nem ilyen, sőt inkább a pedáns kategória, de 4 emberrel nem tud megküzdeni, pedig náluk is pont az, aki a legdurvább dolgokat hagyja ott, az a legolyanabb férfiban, mint amit a Kérdező írt lányban...

2013. márc. 23. 21:54
 35/37 anonim ***** válasza:
62%
Nekem a mostani lakótársam hagy némi kívánni valót maga után. 21 éves lány, nagyon kis csinos, ápolt. Ami a lakást meg a háztartást illeti viszont nem is tudom, hogy igénytelennek vagy inkább csak rendetlennek mondjam. Példák: Mindennapos, hogy egy ágy felét elfoglalják a ledobált ruhái, néha elpakolja aztán másnap ismét minden ott van. A szekrényeibe is jó formán csak be vannak dobálva a ruhái. Ha rajta múlna, akár 2-3 napig se lenne elmosogatva. A morzsás, piszkos tálcát visszarakja a helyére. Külsőre 10/10-es, de rendes háziasszony nem igen lesz belőle. :)
2013. ápr. 15. 15:04
 36/37 anonim ***** válasza:
21%

"mindenki azt hiszi róla (már kevésbé, mert felvilágosítottuk az embereket..), hogy biztos mindenben ilyen igényes. "

Figyelj, te meg köcs.ög módon pletykálsz róla és lejáratod mindenki előtt! Szemét dög vagy.

2013. máj. 19. 13:35
 37/37 anonim ***** válasza:
47%

03-23 21:54-es válaszolónak:

Nyugi, nekem sem csak ilyen jó tapasztalataim voltak. :) Én is ismerek olyan férfiakat, hogy egy-egy kijelentésüktől elkezdett forogni velem a világ és majdnem elájultam. :D Kb. olyan típusú dolgokról volt szó, mint amikor a filmekben ezt hallani: de ha kifordítom az alsógatyát, akkor még további 3 napig jó, nem?

Szóval mindkét nem tagjai között van pedáns és trehány is.

2013. máj. 20. 10:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!