Másnak is feltűnt, hogy a legigényesebbnek tűnő lányok/nők a legigénytelenebbek?
Sziasztok!
4 éve lakok egy albérletben, különböző lakótársakkal. 5-ből 4 esetben, amikor jöttek a házat megnézni nagyon tip-top-nak tűntek a lányok, de sajnos nem "hozták" a hozzájuk fűzött reményeket. Azt hinné az ember, hogyha meglát egy szép csinos nőt, az nem csak magára ad, hanem a környezetére is. De nem.
A takarítás fogalma a két lakótársamnak nagyon távolinak tűnik. Találtam már taknyos papírzsebkendőt az ebédlőasztal közepén, használt fültisztítópálcikát a folyosón és még sorolhatnám. Próbáltam velük diszkréten közölni, hogy lassan megesznek minket a csótányok, de mintha a falnak beszélnék. A legrosszabb az, hogy a reggeli smink+hajbödörítés mindkettőnek megvan, de csak idő kérdése és új háziállataink lesznek.
A legfurcsább az, hogy amikor meglátja őket az ember, olyanok, mintha a Cosmo-ból léptek volna ki, itthon viszont olyanok a körülmények, mint a Fedél nélkül-ben.
én is tudnék mesélni azt hiszem...
egyszer volt egy hosszú hajú lakótársam, mint ahogy ti is leírtátok, igényesen nézett ki... csak ez nem mondható el a fürdése után otthagyott lefolyóról... állandóan tele volt a hajával.. én nem értem az embereket. Oké, TÉNY, ELISMEREM, hogy benyúlni a lefolyóba és kiszedni a hajat az gusztustalan de akkor már pár réteg wc papírt csíppentsen össze és úgy szedje ki a hajat a lefolyóból vagy húzzon gumikesztyűt...
Aztán egy másik albi: ott kb 3 hónapig takarítottam a csajok után (mert én voltam az új gondoltam megteszem), aztán kifakadtam azon, hogy ők abból már sportot űznek, hogy nem viszik le a szemetet. Állandóan volt valami kifogás, hogy miért nem: még nincs tele (annak ellenére hogy erőteljesen bűzlött már) .. Szóval adott egy 40L-es szemetes amit 2 hete nem vittek le... az persze egyikőjüknek sem tűnt fel hogy mindig tisztaság van... hogy nem morzsás a konyhaasztal... aztán kifakadtam, csináltam egy heti beosztást hogy hogyan kellene: pl egyik héten x a fürdőszoba, y a konyha, z a szoba...de nem működött!!! aztán elmentem onnan, fulladjanak bele a koszba!
Pedig nem vagyok rendmániás, meg megértem a vizsgaidőszakot is...de ez már kicsit sok
És tudjátok mire jöttem rá? Arra hogy őket nem érdekli, ha benne van a haj a lefolyóba, nem szedik ki, mert otthon helyettük kiszedték, vagy azt mondják, hogy ha zavar akkor szedd ki te, vagy most nem érnek rá... ha kiszeded, akkor meg rászoknak hogy helyettük takarítasz...
Nekem is volt ilyen lakótársam. Egyébként nagyon szép, csinos, magára adó csaj, akiről azt gondolná az ember, hogy ahogyan magára is ad, biztosan a környezet is rendezett..no persze..Ha én nem takarítottam volna a lakást, akkor kb. 2 havonta 1x lett volna takarítva, felületesen, ami épp látszik. Többször szóltam neki, de mindig addig-addig tologatta, halogatta a takarítást, hogy a közös helységekben fogtam magam és én megcsináltam mert már zavart. Wc papírt, szappant, ha én nem vettem volna, ő akár hetekig, hónapokig vitte volna be magával a slozira a papírzsebkendőket, hogy legyen mivel kitörölnie... Nem foglalkozott azzal, hogy elmosogasson maga után, meg letörölje a tűzhelyet miután főzött..a pasija állandóan a mi lakásunkba lógott, de ő is hasonlóan igénytelen ember, aki szó nélkül elnézte, sőt még ő is ugyanilyen volt. Volt, hogy mikor egy hosszabb szünet következett az egyetemen, én előbb hazautaztam 2 nappal mint ő, mikor 2 hét múlva előbb érkeztem az albérletbe, szembesülnöm kellett vele, hogy a kukába mindent kiszórt ugyan a hűtőből, de le már nem vitte, és olyan szag volt, mintha 20 hajléktalan élt volna a lakásban egyszerre....
És még sorolhatnám. Hogy miért ilyenek? Mert otthon mindenki megcsinált mindent helyettük, és mivel senki nem tűri, nézi el ezt, és egy idő megcsinálják helyettük a feladatokat, megtehetik h nagy ívben sz*rnak rá!
Mintha csak a lakótársaimról olvastam volna.
Igaz nálunk olyan is előfordult,amikor nem voltak hajlandóak WC papírt venni,hogy én vettem valami nagyon olcsót,azt persze nem használták.Amikor egyiküknek itt van a pasija,akkor is csak annyit "rendet" csinálnak,hogy a legdrágább WC papírt teszik a tartóba (miután elmegy a srác,ki is veszik) és elmosnak 2 villát,hogy legyen mivel enni a lábosból...
Ha valakinek van használható ötlete,ossza meg velem,mert ez az állapot tarthatatlan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!