Anyám eldugta a gyógyszeremet. Mi a fenét csinálhatnék?
25 éves nő vagyok,itthon élek a szüleimmel még. Erős pánikbeteg vagyok,valamint depresszióra hajlamos,ezért szedek gyógyszert. Anyám 2 napja a fejébe vette-mivel az orvos csökkenteni akarja az adagot,hogy fokozatosan leszokjak-,hogy ő kitalálta a tutit.Mégpedig azt,hogy eldugta a gyógyszereimet. Kértem,adja vissza,mert ez nem játék,mert ha pánikrohamom lesz,akkor is kell a gyógyszer,meg ezekről csak hipp-hopp így nem lehet leállni. Nem érti meg. Átkutattam már a lakást,de nem találom.Már arra is gondoltam,hogy kidobta.
Szereintetek normális? Ezzel nem segít,inkább árt.Persze ettől 2 napja sík ideg vagyok,és nagyon rosszul érzem magam. Ti hogy oldanátok meg azt a problémát,mert nekem ötletem sincs?
"jó akarókról" jutott eszembe.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!