Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám eldugta a gyógyszeremet....

Anyám eldugta a gyógyszeremet. Mi a fenét csinálhatnék?

Figyelt kérdés

25 éves nő vagyok,itthon élek a szüleimmel még. Erős pánikbeteg vagyok,valamint depresszióra hajlamos,ezért szedek gyógyszert. Anyám 2 napja a fejébe vette-mivel az orvos csökkenteni akarja az adagot,hogy fokozatosan leszokjak-,hogy ő kitalálta a tutit.Mégpedig azt,hogy eldugta a gyógyszereimet. Kértem,adja vissza,mert ez nem játék,mert ha pánikrohamom lesz,akkor is kell a gyógyszer,meg ezekről csak hipp-hopp így nem lehet leállni. Nem érti meg. Átkutattam már a lakást,de nem találom.Már arra is gondoltam,hogy kidobta.

Szereintetek normális? Ezzel nem segít,inkább árt.Persze ettől 2 napja sík ideg vagyok,és nagyon rosszul érzem magam. Ti hogy oldanátok meg azt a problémát,mert nekem ötletem sincs?

2013. márc. 18. 07:21
1 2 3 4 5 6
 51/53 Bence_ ***** válasza:

"jó akarókról" jutott eszembe.

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."

2013. márc. 18. 23:58
 52/53 anonim ***** válasza:
Nezd50! En világ életemben ugy gondoltam, hogy a depresszió es a pánik betegség nem más, mint hiszti. A környezetemben volt depressziós, akinek mindene megvolt, semmi gondja nem volt az életben, naná, hogy hisztizik. Aztán beleestem en is. Mar írtam, hogy nálam hormonális oka volt, egyszerűen a szervezetem egyik napról a másikra ugy döntött, hogy nem termel szerotonint. Az életemben rendben volt minden, semmi gondom nem volt, ennek ellenére egész nap sírtam, öngyilkosságot fontolgattam. A joakarok olyan emberek, mint en voltam. Amíg nem tapasztalja meg, hogy mi is ez valójában, addig hisztinek tartja. Addig szerinte lehet kezelni azzal, ha elfoglalja magat az ember es le lehet állni egyik napról a másikra X év gyogyszer szedés utan a tablettákkal. A kérdező anyja sem rosszindulatbol tette, amit tett, hanem segítő szándékkal.
2013. márc. 19. 06:13
 53/53 anonim ***** válasza:
#52, na ya, végső soron mint tudjuk, az inkvizició is tisztán segítő szándékkal égetett meg embereket, így gondolván megmenteni a lelküket az "örök kárhozattól"...
2013. márc. 19. 08:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!