Anyám eldugta a gyógyszeremet. Mi a fenét csinálhatnék?
25 éves nő vagyok,itthon élek a szüleimmel még. Erős pánikbeteg vagyok,valamint depresszióra hajlamos,ezért szedek gyógyszert. Anyám 2 napja a fejébe vette-mivel az orvos csökkenteni akarja az adagot,hogy fokozatosan leszokjak-,hogy ő kitalálta a tutit.Mégpedig azt,hogy eldugta a gyógyszereimet. Kértem,adja vissza,mert ez nem játék,mert ha pánikrohamom lesz,akkor is kell a gyógyszer,meg ezekről csak hipp-hopp így nem lehet leállni. Nem érti meg. Átkutattam már a lakást,de nem találom.Már arra is gondoltam,hogy kidobta.
Szereintetek normális? Ezzel nem segít,inkább árt.Persze ettől 2 napja sík ideg vagyok,és nagyon rosszul érzem magam. Ti hogy oldanátok meg azt a problémát,mert nekem ötletem sincs?
Egyébként miért dugta el anyád? Mutassa már meg nekem az orvosi diplomáját, s utána elhiszem, hogy ő el tudja dönteni, hogy mikor szed.
Kilowatta-nak abban igaza van, hogy anyád is beteg, ha ilyeneket csinál, s még szerinte ez helyes is.
Jelentsd fel!
Pánik beteg gyógyszerét eldugni, hogy pánikoljon! Anyád szereti ha rohamaid vannak? Anyád sokat örököl? Miért teszi?
Nekem van olyan, hogy nem ér ide időben a recept, és elfogy a gyógyszerem (nem pánikra), és mivel mindig ugyanabban a kis gyógyszertárban váltom ki, a néni ismer, odaadja a gyógyszert, és később is bevihetem a receptet.
Te nem tudsz ilyet csinálni? Ismered a gyógyszertárost? Vele lehet, hogy jobban meg lehet beszélni, mint az orvossal.
Hát szerintem énis visszamennék az orvoshoz ,és elmondanám .Csak ez meg egy olyan dolog hogy az orvos vagy elhiszi vagy nem...Nembiztos ,hogy irna másikat...
Persze tudom ,hogy a pánikbetegség nemjáték anyukám is az,szoval tudom milyen.
Hát igaz 25éves vagy állj a talpadra és mond meg neki ,hogy az a te gyogyszered,azonnal adja vissza ,mert tobbet árt vele mint használ,nincs joga elvenni .Szivbetegtol sem viheti el a szivtabblettáját...pl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!