Ti nem erzitek cikinek, azt hogy menstrualtok az apatok elot, mondjuk mikor elotte vesztek tampont?
Első alkalommal, emlékszem, alig mertem megmondani neki (mentségemre: 12 éves voltam), mert hát az olyan nőies dolog, ő biztos nem ért ehhez. Az valahogy eszembe sem jutott, hogy akkor már kb. 20 éve egy felnőtt nővel él együtt, az anyukámmal... Csak nevetett, és megnyugtatott, hogy nincs ebben semmi ciki. Pont úgy esett ugyanis a dolog, hogy aznap reggel anyu már nem volt otthon, mobiltelefonok pedig még nem nagyon voltak, hogy rátelefonáljak, így mindenképpen csak apumhoz fordulhattam, hogy segítsen ki anyum készletéből.
Kérdező, ne érezd cikinek ezt, apád felnőtt férfi, ismeri a nőket erről az oldalukról is, ami ráadásul a világ egyik legtermészetesebb dolga.
5-ös válaszolónak: Ha otthon fested a hajad, akkor a festék hatóideje alatt, ami kb. 20-25 perc, elbújsz a párod elől, vagy hogy? Én nem tudnám megcsinálni, ha épp otthon van ő is, úgyhogy akarva-akaratlanul is látná a festési folyamatot.
Egyébként a legtöbb hozzászólóhoz hasonlóan én sem rejtegetem magam szépítkezési-tisztálkodási folyamatok közben a barátom elől, tampont-betétet mondjuk nem az orra előtt cserélek, de például simán festek, mosok hajat, szőrtelenítek, krémezem magam satöbbi. :)
Ötös!
Nem lehet gyakori szexuális életetek, ha a férjed előtt tudod titkolni, ha menstruálsz
Apám előtt soha nem vettem semmi ilyesmit, titkoltam, ahogy tudtam. Ő egy őskövület.
A férjem viszont meg is veszi a betétet, ha kérem, vele nem ciki ezekről a dolgokról beszélni, nem tabutéma.
Apum előtt nekem is ciki volt, de inkább anyum miatt. A családban ő kezelt mindent tabuként. A férjemmel viszont más a helyzet. Ő többet jár boltba, így ő vesz tampont, betétet, hajfestéket...stb. A terhességi tesztemet is ő vette, neki útba esett hazafele a gyógyszertár. Hajamat is ő festi, ha nincs kedvem ő is szárítja meg. :) Szerintem ez így teljesen jól van. Ha apummal jobb lett volna a kapcsolatom, akkor előtte sem ciki tiniként.
Nekem is kislányom lesz, remélem nem lesz ciki neki semmi ilyesmi az apja előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!