22-24 évesen még ti is gyereknek érzitek magatokat?
Hiába dolgozom, van már kocsim, teljesen önálló vagyok, mindent egyedül intézek, sokat bulizok még is úgy érzem magam mint 17 évesen, teenagernek.
Ez miért van?
Nekem is ez van, ha gyereknek nem is, de sokmindenhez túl fiatalnak érzem magam.
23f
23 éves korom első felében gyereknek éreztem magam, mert otthon laktam.
Majd 23 éves korom második felében nem, mert már különköltöztem és egyedül vezettem a háztartást, az életemet és együtt éltünk a párommal.
Nem.
23 évesen született meg a kisfiam, nos, azóta bizony minden téren felnőttem, mert felelősséggel tartozom iránta, így nem tehetem meg, hogy gyerekesen viselkedem, de azért a gyermeki énem sem veszett el, szívesen ülök le építőzni vagy mesét nézni a kisfiammal.:)
Hú, ez a kor a legváltozatosabb, ismerek 23 éves családapát és 26 éves kisfiút is. Azt hiszem attól is függ, hogy az illetőnek milyen életkörülményekkel kell megbirkóznia. Idővel majd te is "felnősz", szerintem nem kell siettetni. :-)
(teenagernek = tinédzser. van magyar megfelelője. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!