Egy gyereknek tudnia kell az egyik szülője biszexualitásáról?
Házasságban élek, van egy 16 és egy 10 éves lányom.
19 voltam, mikor nagyon ki akartam magam élni, volt egy állandó barátnőm, akivel elvoltam, de akkoriban ez még nem volt olyan megszokott, szóval nem terjesztettük, hogy mit csinálunk, rá 3 évre estem teherbe a mostani férjemtől és változott meg az életem. Ezzel a lánnyal most pár hete összefutottam és elmentünk kávézni, hogy beszélgessünk, kivel mi van. Férjemnek elmeséltem, hogy találkoztunk, ő amúgy ismerte még anno, mert mikor megismerkedtünk, akkor még jóban voltunk a lánnyal. Ő mosolygott a dolgon, viccesen megjegyezte, hogy eljöhet hozzánk valamikor, csak nehogy a trécselésből más legyen. Nagyobbik lányom meg meghallotta, kérdezte, hogy ki az, ki fog jönni hozzánk. Mondtam, hogy semmi, egy régi ismerősöm. Meghívtuk végül karácsony előtt, férjem mindig bedobott valami kétértelmű poént, aztán miután elment, a nagyobbik lányom nem értette a dolgot és faggatott, én meg leépítettem. Nem gondoltam, hogy erről tudnia kell, de azóta lelkiismeretfurdalásom van, pedig végül is ez nem olyan lényeges dolog, de mostanában az osztálytársai, barátai között egyre gyakrabban merül fel ez a téma és talán nem lenne haszontalan, ha tudná. De nem tudom, hogy ezt a saját szülőjéről feltétlen tudnia kell-e, vagy esetleg több kárt tennék, mint hasznot.
Elmesélnétek neki, vagy hagyjam inkább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!